EltenLink

#181 papierek

No to nie kumam. Jeżeli porównać, to porównują z tym, co się odcisnęło za pierwszym razem, przy zakładaniu konta, czy tam ustanawiania formy takiego podpisu. Czyli na logikę, jak mają odcisk porównawczy, który to się za pierwszym razem w banku wyrabia, to porównują, więc nadal nie rozumiem. Niech zgłosi się do millenium, mi bez problemu przyznali prawo do takiego podpisu.

po co mi sygnatura?
2022-06-15 09:26

#182 Zuzler

O, i to już dobra informacja, Mateuszu. Dziękuję.

2022-06-15 09:36

#183 Agata.d

Myślę, że PKOBP też nie będzie robić problemów, znam osoby, które założyły konto i dokumenty podpisały właśnie na odcisk palucha. Do umowy proponuję pieczątkę. Do tego nie trzeba się podpisywać, można ją przez internet zamówić, albo wyrobić w punkcie ksero, tylko trzeba się dowiedzieć który punkt takie pieczątki imienne wyrabia. Można tam dodać imie i nazwisko, ewentualnie parawkę. Znam osobiście dziewczynę, która w taki sposób się podpisuje i nie ma z tym problemu, podpisywała tak też umowę o pracę. Parawkę warto dodać tak na wszelki wypadek, gdyby ktoś tam miał się przyczepić.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2022-06-15 11:32

#184 mustafa

Ja mam konto w Millenium i w małym miasteczku nie robili problemów z odciskiem. Sami zaproponowali.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2022-06-15 21:12

#185 grzegorzm

Pytanie jakie człowiek ma dokumenty z ukrainy? Jeśli dowodu albo paszportu brak to w sumie nie mają go z czym uwiarygodnić, musi być coś co stwierdza, że kowalski to kowalski.

2022-06-19 19:35

#186 piecberg

Męszczyźni zdradzają a kobiety są tylko wierne w literaturze.
2022-06-19 23:11

#187 DJGraco

To tak. Co do mnie to jakoś się tam podpiszę. Czy wyraźnie to nie wiem. Jedni mówią, że jest OK, inni, że to są bazgroły, ale podpisuje się na ogół samym nazwiskiem.
Jakoś mi to wychodzi, może nie perfekcyjnie, ale jest.

2022-07-06 20:54

#188 damianzegarek

Ja w taki sposób właśnie w PKOBP zakładałem konto totalnie bez problemu. Nawet teraz uaktualniałem dowód niedawno i tak się właśnie podpisuje.
-- (Agata.d):
Myślę, że PKOBP też nie będzie robić problemów, znam osoby, które założyły konto i dokumenty podpisały właśnie na odcisk palucha. Do umowy proponuję pieczątkę. Do tego nie trzeba się podpisywać, można ją przez internet zamówić, albo wyrobić w punkcie ksero, tylko trzeba się dowiedzieć który punkt takie pieczątki imienne wyrabia. Można tam dodać imie i nazwisko, ewentualnie parawkę. Znam osobiście dziewczynę, która w taki sposób się podpisuje i nie ma z tym problemu, podpisywała tak też umowę o pracę. Parawkę warto dodać tak na wszelki wypadek, gdyby ktoś tam miał się przyczepić.

--

2022-07-09 14:22

#189 Martita98

Hej. Ja mam ramkę którą przykładam do dokumentu i się podpisuję. Nigdy nie miałam problemów.

Osobiście jestem przeciwniczką pieczątek nigdy nie wiadomo w czyje ręce wpadną.

2022-08-03 19:02

#190 balteam

No właśnie, jak jest z tymi pieczątkami? Jeśli można tak o sobie zamówić z imieniem i nazwiskiem na allegro, to chyba to łatwo podrobić, ktoś zrobi po prostu to samo.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2022-08-05 16:58

#191 Agata.d

Zawsze można do takiej pieczątki dodać parawkę, albo inicjały, tylko już wtedy przez Allegro się jej nie kupi, bo się nie narysuje konkretnego wzoru.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2022-08-23 19:26

#192 Natalia2000

Monia01 , Celtic, też umiem cały alfabet drukowanymi, nauczono mnie tego, Podpisać się również umiem i to całkiem całkiem.

2023-08-10 19:01

#193 biedrona333

Biedrona333 Nat
alio a ty podczas nauki miałaś literki z tektury wycinane? (Natalia2000):

Monia01 , Celtic, też umiem cały alfabet drukowanymi, nauczono mnie tego, Podpisać się również umiem i to całkiem całkiem.

--

2023-09-19 18:13