Forum

SimpleNote

!Archiwum

Poprzednia 7 / 16 Next

zywek

#121 ·

1 likes
Spróbuję dziś coś z tym zrobić.

patrykkubaszczyk

#123 ·

A mogę simple note używać do szkoły? Czy raczej nie?

zywek

#124 ·

1 likes
To to na razie nie potrafi zapisać nijak inaczej niżczysty tekst.

longshoot

#126 ·

kurde, bedzie trzeba testować zacząć

zywek

#127 ·

1 likes
Monstricek, nie widzę ożliwści otwarcia tego, chyba, że na macu, ale to się mija z celem przecież.

zywek

#129 ·

1 likes
Dobra, zobaczę.

zywek

#130 ·

1 likes
v 0.26 optymalizuje wczytywanie plikó pdf.
By jednak dostąpić zaszczytu korzystania z jakże cudnej aplikacji, należy najpierw ściągnąć http://nvps.pl/sn/fitz/_fitz.pyd i umieścić go w nowo utworzonym katalogu fitz w katalogu z simpleNote na naszym dysku, następnie możemy przystąpić do uruchomienia i aktualizacji programu.

Lowca_Androidow

#131 ·

Coś jest nie tak, po skopiowaniu pliku fo katalogu fix, po uruchomieniu programu pojawia się komunikat o nowej wersji, pobieramy, program uruchamia się ponownie i ten sam komunikat o dostępności nowej wersji i co najlepsze im więcej razy klikamy w pobierz, tym więcej simplenote mamy uruchomionych :).
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

zywek

#132 ·

1 likes
fitz,nie fix.

Lowca_Androidow

#133 ·

Żywku, nie ma znaczenia, dzieje się dokładnie tak samo.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

zywek

#134 ·

1 likes
Ale to ma znaczenie, bo on tego pliku szuka tam. A czemu się co chwila pobiera nowa wersja zaraz sprawdze.

Lowca_Androidow

#135 ·

Tak, wiem, chodziło mi o to, że nawet przy prawidłowej nazwie dzieje się tak samo.

zywek

#136 ·

1 likes
Dobra, zamknij n razie aktualizator alt+f4 i sprawdź na jakimś pdfie, najlepiej troche większym, czy przyspieszyło.

balteam

#137 ·

hmm, może jakaśzmiana nazwy? simple note to notatnik na androidy ios i windows.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

nuno69

#138 ·

1 likes
Kto był pierwszy?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

zywek

#139 ·

1 likes
Wiem, widziałem.

balteam

#140 ·

Nie wiem kto był pierwszy, ale używam simple do notatek note;P Żywka chyba też bym poużywał jak odpala mobi i epub, czy tam będzie odpalać.
Zawsze lepiej mieć różne nazwy programów, a nie takie same.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Poprzednia 7 / 16 Next