Oprogramowanie

Teamtalk

Started by djsenter 618 posts last post 4 years ago Page 29 of 31

mam full nawet
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Nic się z tym chyba nie da zrobić, więc obaj się wymądrzacie :P.
Wiele osób ma ten problem mając nawet kodeki, Biern jak zawsze elegancko zepsuł.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

ALe po co k-lite codec pack jak to jest do odtwarzaczy typu media player, żęby rmvb mogły odtwarzać, a nie do team talka!

a może usuń ten kodek z tt i sprubuj nagrywać.

Nie da się, kodek do nagrywania mp3 jest zaszyty chyba w samym exeku, albo jakiejś dllce.

Ale Żywek pisał, że K-lite nie ma nic wspólnego z tematalkiem!

dokładnie, ja go pobrałem do odtwarzania kilku ciekawych formatów plików
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Zapraszam na mój serwer blueland.pl działający na standardowych portach. Zaloguj się przez facebooka a jeśli nie masz to napisz email na adres tomorek@o2.pl aby dostać konto. Zapraszam.

O, ostatnio tych serwerów coraz więcej ;).
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

No i oczywiście kanał gdy ktoś chce to też zrobię

Odwiedzę, sprawdzę, co to za serwer :)
Happy hacking

kurde za niedługo to polska pobije rekord w ilości teamtalkowych serwerów to będzie trzeba przygotować na to osobny wpis do księgi rekordów guinessa.

Nie pobije, u nas ich jest ponad 100.

Heh, no jaa nie mogę. Sprawdzę wejdę, zobaczę.

WITAM w czoraj zainstalowalem teatalk i udało się ustawić jezyk polski i eserwer nvps .wpolu użetkownik pisze fejzbug wciskam enter i pisze złe chasło .co man zrobić żeby było dobrze i jaki trzeba do tego mikrofon pozdrawiamBOGDAN
jeestem tym kim jestem i nie boje sie lenkow szukam przyjaciul

Piszę się facebook a nie fejzbuk.

ale i tak pisze facebook i jest coś źle niee wiem co stym zrobić nie moge się połonczyć z teatalk
jeestem tym kim jestem i nie boje sie lenkow szukam przyjaciul

Wylistuj sobie z listy publicznych serwerów.

W najnowszym teamtalku 5.7 jest bug w dźwięku. Jak mamy ustawione w urządzeniu wyjściowym czy wejściowym no sound device to nie transmituje dźwięku. Już tłumaczę o co chodzi.
Głośniki mamy ustawione na jakieś tam, mikrofon ustawiamy na no sound device i za równo dźwięk z mikrofonu jak i z głośników znika, a wcześniej tak nie było, jak tak zrobiliśmy to po prostu nie wysyłaliśmy dźwięku z mikrofonu a głośniki dalej grały. Tak samo jest odwrotnie, jak mikrofon ustawimy na jakiś a głośniki na no sound device to nie działa ani jedno ani drógie.