Oprogramowanie

Teamtalk

Started by djsenter 618 posts last post 4 years ago Page 24 of 31

Nie każdy ma pieniądze w danym momencie. Dlatego nauczyłem się, żeby nikomu nic nie mówić o swoich planach, bo zawsze ktoś ukradnie.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

tobie ostatnio daszku wszystko kradną, współczuje ci, masz naprawdę przekichane.

jak możesz mówić, że mietek ci coś ukradł skoro takiej domeny nie było. Z takim podejściem do życia to ty daleko nie zajdziesz, mietek mógł sobie tą domenę nazwać jak mu się podoba, no chyba że nazwa koci ogon jest oznaczona twoim znakiem praw autorskich, to wtedy możesz kogo kolwiek o co kolwiek posądzać.

Ważne jest, kto miał pomysł. Nie będę tego komentował.

#465 1 like

Serwer tt na nvps.pl został zamknięty, prawdopodobnie na zawsze.

Szkoda. Dla czego nam to robisz?

Pewnie dlatego, że wszyscy sobie poszli do Daniela i Mietka.

szkoda gadać

#469 1 like

Ja nie mówię, że jestem bez winy, ale ja się płaszczył przed nikim nei będę. Pisz ludziom, że są już bezpieczni, bo dostęp do wszystkiego, co mogło być powodem wycieku danych został zablokowany, a oni nie. Gadali sami o manipulacji ludźmi, a jak łatwo się poddali. Zresztą nieważne. Jak ktoś będzie chciał gdzieś na jakiś serwer wejsć, gdzie nie ma ani jednego, ani drugiego, można się ze mną kontaktować facebookiem. Od lat mam postawiony przytułek dla zbłąkanych przecież. Wykorzystywaliśmy go czasem z Longiem, Hryńkiem i kilkoma innymi osobami, jak nam się nie chciało gnić na nvps.

dokładnie, tylko dane se przypomne i będziem gadać.

o działa, no to elegancko.

Ta! Kurde! Najlepiej się poddać, bo jakiś Daniel sciągnął swoich koleszków na inny serwer i pustki!

Oczywiście nie obrażam tu nikogo, ale jestem zły.

#473 1 like

Graco, podam CI optem dane, to se będziem gadać i o radiu i o wszystkim innym.

OK, to super czekam na wiadomość.

Wielka szkoda, bo był to fajny serwer. Zbyt krótko się nacieszyłem swoim kontem i kanałem. Może kiedyś powróci ten serwer.

A jeszcze wczoraj się siedziało na nvps, i to już ostatni raz! Naprawdę szkoda, że zamknięty.

Już Żywku jakbyco to mam dane.

Ja też je chcem! :D

chodź nie byłam długo na nvps, to zostały tam moje najleprze wspomnienia , szkoda że już nie wrócą

#480 1 like

Aa, przypomniałem sobie dane ;)