Loongschot, wiesz co ja na ten temat sądze, bo Mnie znasz. Przecież nie każdy musi mieć słóchawki. Nie którzy mają zepsóte gniazdo, albo cóś. Chociaż sposobem na to jest ptt. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Sposobem na zepsute gniazdo, jeżeli ktoś może sobie na to pozwolić, jest karta z aliexpress za kilka góra kilkanaście złotych. Nie musi być cudo, ma jako takom działać
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
Jest karta do kupienia w sklepie Xkom za bodaj 40zł, nazywa się coś tam y248 i jest chyba pierwszą, jaka jest na liście kart na usb. Wielkości pendrive to to, dwa jacki - jeden mikrofonowy, drugi słuchawkowy i ot, cała filozofia.
Hmmm. Ja wiem, że można kupić kartę, ale tak na szybko, zanim ta osoba na będzie kartę, to lepszy jest PTT. Pates, Ptt - puszto talk polega na tym, że jak naciskasz klawisz, to Cię słychać, a jak go puścisz, to nie. A więc tak, trzeba wejść w ustawienia, i tabulatorem dojechać do puszto talk na Nim dać spację, potem pokaże się ustawienia skrótu, czy jakoś tak, należy na tym dać spację, a potem przytrzymać klawisz, który chcemy naciskać podczas mówienia, aż tt się nie odezwie, bo On z tego co pamiętam, powie znowu, ustawienie klawiszy. Potem, dajemy tabulator, aż powie aktywacja głosem, na tym dajemy spacje, aby było odznaczone, a potem dajemy OK przycisk. I gotowe. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
na brak funkcji są dwa sposoby: 1. ustaw w dźwięku w panelu sterowania tę samą, najlepiej 48kHz częstotliwość próbkowania odtwarzania i nagrywania albo zmień w opcjach TT protokuł z Wasapi na Directx albo Wave out.