Oprogramowanie

Teamtalk

Założony przez djsenter 618 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 14 z 31

Adelcia nvps to ten serwer co tam byłaś wczoraj i Zuzler tam była, ja, Denis i inni ostruchorze
Happy hacking

co zrobić? Mój kolega nie ma trybu dupleksu ani antyzwrotki w opcjach
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

podlaczyc sluchawki.

Loongschot, wiesz co ja na ten temat sądze, bo Mnie znasz. Przecież nie każdy musi mieć słóchawki. Nie którzy mają zepsóte gniazdo, albo cóś. Chociaż sposobem na to jest ptt. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

ptt? Czyloi? I jak na tt zmieniać hasło tak wgl?

Sposobem na zepsute gniazdo, jeżeli ktoś może sobie na to pozwolić, jest karta z aliexpress za kilka góra kilkanaście złotych. Nie musi być cudo, ma jako takom działać

w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

Jest karta do kupienia w sklepie Xkom za bodaj 40zł, nazywa się coś tam y248 i jest chyba pierwszą, jaka jest na liście kart na usb. Wielkości pendrive to to, dwa jacki - jeden mikrofonowy, drugi słuchawkowy i ot, cała filozofia.

co mam zrobić? Mojego kolegę przez tt słychać okropnie wręcz. Jakby się gotowało coś a małotego słaba jakość. Odszumiacz jest wyłączony

#269 1 polubienie

Dziadowski mikrofon?

rozszerzenia wyłączone?

Hmmm. Ja wiem, że można kupić kartę, ale tak na szybko, zanim ta osoba na będzie kartę, to lepszy jest PTT. Pates, Ptt - puszto talk polega na tym, że jak naciskasz klawisz, to Cię słychać, a jak go puścisz, to nie. A więc tak, trzeba wejść w ustawienia, i tabulatorem dojechać do puszto talk na Nim dać spację, potem pokaże się ustawienia skrótu, czy jakoś tak, należy na tym dać spację, a potem przytrzymać klawisz, który chcemy naciskać podczas mówienia, aż tt się nie odezwie, bo On z tego co pamiętam, powie znowu, ustawienie klawiszy. Potem, dajemy tabulator, aż powie aktywacja głosem, na tym dajemy spacje, aby było odznaczone, a potem dajemy OK przycisk. I gotowe. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#272 1 polubienie

Fajnie musi być tak dawać przyciski na prawo i lewo :D. Antyzwrotkę jeszcze można włączyć ale czasem niszczy nam dźwięk.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#273 1 polubienie

Antyzwrotka nic nie daje najczęściej

Mi pamiętam kiedyś dawała.

#275 1 polubienie

W starych team talkach gdzie celt był to jeszcze jakoś wyglądało. ZNaczy speex

Speex jest.

#277 1 polubienie

NO to celt

a ptt to wiem o co chodzi, zobaczymy jak to będzie z tym jeszcze.

na brak funkcji są dwa sposoby: 1. ustaw w dźwięku w panelu sterowania tę samą, najlepiej 48kHz częstotliwość próbkowania odtwarzania i nagrywania albo zmień w opcjach TT protokuł z Wasapi na Directx albo Wave out.

#280 1 polubienie

Wszyscy, wszyscy. Znowu jakieś tajemnice przede mną :P