Oprogramowanie

Teamtalk

Started by djsenter 618 posts last post 4 years ago Page 1 of 31

Kto z was używa teamtalka i czypolecciejakieś serwery?
Senter San

#2 1 like

Używam i polecam nvps.pl 10333 serwer znajduje się też na liście publicznych.
Polecam także swój... ale to srv tylko dla wtajemniczonych :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

dokładnie, również polecam ten serwer czyli nvps.pl jako współzałożyciel :)

Używam używam. Ja do poleanego nvps.pl dołączę jeszcze drugi serwer. Tyflonet.com porty domyślne.

ja polecam tyflonet.com, nvps.pl, oraz prywatny serwer daszka

Ja używam Team talka i jestem z niego zadowolony, ponieważ mogę tu poznać nowych znajomych.Polecam też
serwer nvps.pl, a nawet tyflonet.com, bo można dowiedzieć się tam ciekawych rzeczy na rózne tematy.
Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim miłego dnia????????
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Polecam tyflonet.com, wiele się tam dowiedziałem, na nvps.pl jestem raczej rzadko.

no teraz to nie wem czy tak żadko :d

Hej. Też używam teamtalka. Też jestem na prywatnym serwerku, który udostępnia mi przyjaciel, choć sam
z nigo nie korzysta. W razie jakichś chętnych na prywatne kanały to można się zgłaszać na prv.

#10 1 like

Ja również polecam Teamtalka, w 99% można mnie znaleźć na nvps.pl pod nickiem Przedchwilny, a, że na mnie w jakimś stopniu spoczywa
odpowiedzialność nad utrzymaniem tego w działaniu, to wszelkie problemy, prośby, zażalenia itp. można
kierować do mnie.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

no i nice

#13 1 like

Szkoda mi szczępić ryja. MOżna ściągnąć z oficjalnej strny, ale wy się bawicie.

Łaskawie może czytaj ze zrozumieniem nazwę linku? Nie jest to link do ściągnięcia, tylko tłumaczenie
listy zmian. Ciekawe, jak można dać link do ściągnięcia apk jak nie ma apk, zastanów sie zanim cokolwiek
napiszesz bo to mi powinno być szkoda co kolwiek odpisywac.

No cóż. Młodzieży zachciało się konkurować z tyflopodcastem. Już jedni kiedyś próbowali, i szczerze mówiąc: Średnio im to wyszło.

Nie chcę konkurować z Tyflopodcastem, bo do TP być może wyślę niebawem podcast o WO micu tylko
nagrać go muszę. Na stronie jest obecnie 1 pocast a reszta to tekstowe artykuły.

Wiecie co wam powiem?
Przetłumaczyć listę zmian to sobie kazdy może, jak choc trochę zna Angielski, więc to i tak jest bez
sensu.

wystarczy wrzucić w translator i potem poprawić to co nie ma sensu i już lol

Ten changelog jest tak napisany, że masakra, a jak sie wrzuca w translator to w ogóle sieczka
wychodzi.

Każdy mający choć by podstawy angielskiego w szkole zrozumie. Ja nie miałęm tym problemu.