Ja używam Team talka i jestem z niego zadowolony, ponieważ mogę tu poznać nowych znajomych.Polecam też serwer nvps.pl, a nawet tyflonet.com, bo można dowiedzieć się tam ciekawych rzeczy na rózne tematy. Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim miłego dnia????????
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??
Hej. Też używam teamtalka. Też jestem na prywatnym serwerku, który udostępnia mi przyjaciel, choć sam z nigo nie korzysta. W razie jakichś chętnych na prywatne kanały to można się zgłaszać na prv.
Ja również polecam Teamtalka, w 99% można mnie znaleźć na nvps.pl pod nickiem Przedchwilny, a, że na mnie w jakimś stopniu spoczywa odpowiedzialność nad utrzymaniem tego w działaniu, to wszelkie problemy, prośby, zażalenia itp. można kierować do mnie.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Łaskawie może czytaj ze zrozumieniem nazwę linku? Nie jest to link do ściągnięcia, tylko tłumaczenie listy zmian. Ciekawe, jak można dać link do ściągnięcia apk jak nie ma apk, zastanów sie zanim cokolwiek napiszesz bo to mi powinno być szkoda co kolwiek odpisywac.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Nie chcę konkurować z Tyflopodcastem, bo do TP być może wyślę niebawem podcast o WO micu tylko nagrać go muszę. Na stronie jest obecnie 1 pocast a reszta to tekstowe artykuły.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P