Zaraz sobie zobacze, ja to już mówiłem,al niw tymwątku. Nazywam się Carlo Popper.
Senter San
Kasiu niezłe przygody, uśmiałam się. A co do pracy to nie dali mi wypłaty, więc zmieniłam pracę ze sprzątaczki na barmana.
I mam pytanie co do zakupów. Gdzie one lądują? Bo kupowałam książkę i na liście moich przedmiotów jej nie było. A może coś źle zrobiłam? Dodam, że byłam w lokacji tego sklepu.
ninka — Post 24 of 1465
2017-09-13 19:53
Jato anna latusek, hm powinna być w twoich przedmiotach a wyświetlił ci się wpis, że ją kupiłaś?
No właśnie nie wyświetlił, a kupowałam kilka razy i pieniądze zniknęły.
To jakiś dziny błąd, niem pocia cosistło,
Senter San
Hej, już wiem o co chodzi w tych zakupach. Jak coś kupisz to trafia do ekwipunku tego sklepu. Musisz tam wejźć i urzyć zakupioną rzecz.
A ja mam strzelbe, 20 sztuk amunicji i 6 butli samogonu w swojej chacie;:xd Niemiałem co robić z kasą więc sobie zakupiłem różne rzeczy.
Senter San
Faktycznie do tworzenia muzyki trzeba pierw zdobyć umiejętność gatunku i komponowania bo ukończyłam jedną piosenkę i wypadła niedostatecznie. Cóż, skupiam sie na pracy i umiejętnościach.
Witam ja też gram w popmundo i mam pytanie mniej więcej po ilu dniach okazuje się, że nie dostałem wypłaty i mogę pracę zmienić?
Dokładnie bo piątek to dzień wypłaty.
A,i niewiem czy to błąd, w grze, ale wcale niechodze do pracy,a itakdostaję kase.
Senter San
a to można być zatrudnionym i nie chodźić do pracy?
Chyba na wysokim stanowisku.
a no ja czekam aż mi nie wypłacą bo chcę coś zarabiać bo narazie mam jakieś trzy tysiące.
To ja lepiej bo w kieszeni tylko 48 zł :)
Haha,a ja 7000 dolarów, bo moja postać pochodziz Chicago. A mój zespół 30000.
Senter San
no nieźle., ale w tej grze jest wszystko drogie.