Transcription
Spoko mi się ostatnio śniło, że kogoś chciałem zamordować, więc...
Spoko mi się ostatnio śniło, że kogoś chciałem zamordować, więc...
Pewnie żeś jakieś kryminały czy coś takiego.
Nie no wiesz, to nic wcale nie musi znaczyć. Mi też się wielokrotnie śniło, że mnie ktoś chce zabić. Albo, że ja chcę kogoś zabić. Więc wiesz...
Nie no, to mi się takie sny nie śniły, że ktoś chce mnie zabić lub ja kogoś, ale ostatnio mi się śnił sen na topie, że byłem w szpitalu i jeszcze była tam taka moja znajoma i wychodziłem z oddziału i przechodziłem przez SOR i tam siedzieli ludzie na krzesłach, gdzie mieli albo testy na COVID-a, albo już mieli stwierdzonego COVID-a. No i po prostu szedłem bez zabezpieczenia, bez maseczki, bez odległości, a ludzie siedzieli, kasłali i w ogóle.
No wygląda na to po prostu, że co jakiś czas myślisz na temat covida. W sumie trudno się dziwić, bo ten temat jest teraz bardzo popularnym tematem.
Witajcie, a propos snu, dzisiaj miałem bardzo ciekawy sen, śniłam się, można powiedzieć, poniekąd znowu szkoła na Tynieckiej, że byłem w szkole w klasie muzycznej, mieliśmy jakiś tam projekt zrobić na lekcję na historię muzyki, pokazać po prostu jakieś tam, nie wiem, dziedzinę muzyki, no i stwierdziłem, że zrobię rap, no wszystko pięknie, fajnie, jeszcze jakiś hip-hop, no i akurat mama zadzwoniła, że mam przyjechać do Warszawy na chwilę, bo mam coś podpisać, jakieś papiery czy coś, chodziło chyba o jakieś tam pefro, no spoko, fajnie, przyjechałem, no i stwierdziłem, że muszę tutaj jechać, bo mam zajęcia, mam podpisze się i wrócisz, nie ma problemu. Przyjechałem do domu, mama poszła gdzieś do sklepu, mnie zostawiła pod sklepem, no i stwierdziłem, jak mama poszła do sklepu, będzie się dzieje długo, no to ja zacznę tworzyć sobie ten hip-hop czy tam rap na jutro. Odpaliłem jakiś podkład, no i nie wiem, co mi może być odwaliło, zacząłem strasznie do tego kląć, stwierdziłem, że najlepiej będzie, jak stworzę jakiś tekst ze strasznymi przeklinaniami, stałem, kląłem i w ogóle ludzie się na mnie patrzyli, a mama wychodzi tak, jeżeli to wydasz na internecie, to ja się do ciebie nie przyznaję, a ja, no mam to, co będę na YouTubie dać.
To może ty zostaniesz raperem?
Witajcie, w dzisiejszej nocy miałem dziwny sen, związany z mikrofalą. Wyciśniło mi się, że ta mikrofala wybuchła, że coś wstawiłem do niej i ta mikrofala po prostu wybuchła. No i na tym sobie się skończyło.
Witajcie, tak a propos snów, to mi się śnił dzisiaj szpital, że byłam w jakiejś tam sali, no i że było jakieś śniadanie czy coś, i rozwaliłam słuchajcie stół, śruby wszystkie wyleciały. A w dzień się okazało, że właśnie mój tata ze szpitala wrócił, także to chyba coś oznaczał ten szpital.
często śnią mi się jakieś poryte rzeczy i co najlepsze jestem wtedy zawsze trzeźwy i w ogóle na przykład ostatnio, słuchajcie, śniło mi się, że byłem policjantem jeździłem na rowerze i rozjeżdżałem wszystkich gangsterów po prostu
Witam, a ja miałem dzisiaj dość taki sen dość dziwny śniło mi się, że mój Firefox dostał aktualizację do wersji chyba jakieś 76 7 czy jakoś tak w sumie teraz ten Firefox to jest ma o wiele wyższą wersję chyba ponad 80, ale w tym momencie chyba dostał 76 7, chyba jakoś tak to było ale nie dam sobie teraz ręki uciąć, no i że ta i że ta aktualizacja wprowadzała, prawda przełomowy ten, bo Firefox zmienił silnik z Getco na Chromium no i tam coś było, no nie, że tam po aktualizacji otworzyła się strona z aktualnościami odnośnie Firefoxa, że co nowego w nowej wersji bo to się otwiera czasem po aktualizacji, tam właśnie było napisane, że przełomowe, że że Chrome, Firefox ktoś tam, coś tam, gotowy do działania że Firefox przechodzi na Chromium stopniowo i takie inne rzeczy w sumie byłoby to ciekawe, nie powiem, że nie ale no i tak jakoś właśnie
Witajcie! Natomiast ja dzisiaj miałem bardzo dziwny sen ponieważ śniło mi się że byłem w moim starym mieszkaniu w Szosnowcu, w którym mieszkałem kiedyś parę ładnych lat temu no akurat to mieszkanie teraz jest do rozbiórki mniejsza o to w każdym razie byłem w tym mieszkaniu i byłem w pokoju i wyszedł do mnie jakiś facet i mi powiedział, że mam zadanie do zrobienia no to się pytam jakie a ten facet mi powiedział że za 15 minut równe w tym domu wybuchu gazu a moim zadaniem jest cofnąć się w czasie i do tego nie dopuścić kiedy ten wybuch nastąpi powiedział mi, że ten wybuch nastąpi w kuchni i żebym się trzymał od kuchni jak najdalej i dostałem do ręki jakieś takie coś dziwnego powiedział mi, że to jest jakby zmieniać czasu tylko, że on jakby cofa czas tylko o paręnaście minut że nie można cofnąć go o godzinę lub o dwie i że moim zadaniem jest nie dopuścić do tego żeby ten wybuch był drugi raz ja mówię no dobra więc poszedłem do końca pokoju i czekałem aż ten wybuch nastąpi i faktycznie ten wybuch nastąpił był huk i dalsza część w następnym postie bo już się kończą
I wtedy był huk, no i nacisłem ten przycisk i faktycznie cofło mnie o 10 minut i pomyślałem sobie, że zakręcę wszystkie kurki, więc zakręciłem wszystkie kurki w kuchni, niestety nic nie dało, znowu był wybuch, to się znowu cofłem o 15 minut. Zadzwoniłem na pogodowie gazowe, odcięli gaz w całym bloku, a niestety to i tak nie pomogło, ponieważ znowu był wybuch, wszystko znikło, a ja się przebudziłem. Nie wiem cokolwiek to miało znaczyć, ale takie coś miało miejsce, także pozdrawiam.
Witajcie, a my się nielibyśmy w sobotę na niedzielę chyba z miłowca Andorridów i to było tak, że mieliśmy dofinansowanie dwa laptopy i jeden laptop był Lenovo a drugi, nie wiem, jakiejś polskiej firmy chyba ale takie są bo dla mnie jest wszystko możliwe i bym gdzieś w swoim domu, w jakimś pokoju wiemy, tam był też łowca Andorridów i mówił mi, że mi pomoże wszystko zainstalować wszystkie sterowniki cały system no i zainstalowaliśmy system i wygrał mi NVDA znaczy, no, wygrał mi NVDA i uruchomił i już mogłem na nim pracować więcej nie pamiętam w ogóle jeśli chodzi o sny to ja mam ja mam w większości pokręcone te sny ani ładu, ani składu także w większości ich nie pamiętam ale ten akurat zapamiętałem
To chyba w większości snów, które mamy są takie, że ich nie pamiętamy zaraz jak się obudzimy, że są takie pokręcone w sumie, ale tak faktycznie są takie sny, które nam głęboko zapadają w pamięć, chociaż czasami się zdarzają przypadki, w których te sny pamiętamy przez jakiś czas, a potem już ich nie pamiętamy.
Natomiast jeśli chodzi o mnie, to mi się ostatnio bardzo często śnią właśnie sny odnośnie wybuchów. Tego większości z nich nie pamiętam, a ten, który Wam dzisiaj opowiedziałem, to mi głęboko spadł w pamięć i szczerze powiedziawszy nie wiem, co to może znaczyć.