Transcription
Słuchajcie, więc tak, zacznę może od końca, bo tak będziemy najlepiej w tej kwestii, nie wierzę w takie przesądy, bardzo dużo osób mi mówiło, że ponoć jak się śnią zęby to oznacza to śmierć, ale to po prostu nie wierzę, nie ma czegoś takiego, dlaczego?
Ile razy mi się śniło, że, nie wiem, ząb mi wypadł, albo że nie miałem wszystkich zębów, albo że dostałem zęby i mi podczas wymierzenia pięści wyleciały, nie, po prostu nie ma czegoś takiego, bo dziwnym trafem nikt nie umarł, nawet jeżeli te zęby mi się śniły, więc ja nie wiem, kto to wymyślił, ale też właśnie dużo osób mówi, że
rzekomo
co
No bo nie, druga sprawa, Paulina, co do twojego snu, ja właśnie pamiętam chyba, że ty swego czasu bardzo lubiłaś konie, więc, więc, więc, więc, to naturalne, że takie sny miałaś
No, co by było dalej, no tego to nie wiadomo, co by było dalej, gdybyś się nie przebudziła, ja właśnie też mam takie czasami dziwne jakby, może nie dziwne, też mam czasami takie, takiego coś dziwnego, że
Jak by to wam powiedzieć, że śni mi się coś, o czym
No, że śni mi się coś, co mi się podoba
Znaczy, że nie chciałbym przestać, żeby to mi się śniło
Znaczy, żeby, nie chciałbym przestać, żeby się mi to śniło, w sensie nie chciałbym, że będę to śnił
Przepraszam, małiłem telefon
W każdym razie, do czego zmierzam
Generalnie, też mam coś takiego, że, jak czasami coś mi się śni, a mi się ten sen bardzo podoba, i nagle się skończy, bo coś mnie obudzi, to też czasami sobie myślę, a co by było dalej
No, to jest tak, że
Także,
dalsza część tego snu już się nie śni.
To tyle. Pozdrawiam.