Transcription
No co do snów, to ja w ogóle jakieś takie dziwne sny miewam, na przykład czasami miałem kiedyś sen, a propos alternatywnej jakby rzeczywistości, że jakimś dziwnym cudem dostałem się do alternatywnej rzeczywistości, czyli po prostu to wyglądało tak, że były te same osoby i w ogóle, ale ja byłem jakby zupełnie kimś innym, że załóżmy tutaj normalnie jestem masażystą, a w tej alternatywnej rzeczywistości pojechałem normalnie do szkoły, czyli myślałem, śniło, że byłem sobie w szkole masażu, czyli miałem jechać do szkoły i nie wiedziałem o tym, że przeszedłem jakby do alternatywnej rzeczywistości po prostu, czyli że jakoś, nie wiem, idąc mnie przeszedłem. Przedniosło, czy coś takiego i że pojechałem tam do szkoły masażu i się w ogóle okazało, że ja masażu żadnego nie robiłem, że ja sobie rady nie dałem w tej szkole, że byłem na tym masażu, ale zrezygnowałem, bo sobie rady po prostu nie dałem. A ja mówię, jak to rady sobie nie daję, jak to rady sobie nie daję, przecież ja mówię, że ja umiem, przecież umiem masować się w ogóle, a tutaj mówią, że nie. Że nie. Nie umiałem prostych chwytów, to zacząłem pokazywać te chwyty, że umiem. Nawet kurwa psia umkarłe zalało, wszyscy... No i wszyscy po prostu się zdziwili, jak to jest możliwe, więc nawet czasami takie głupie sny miewałem. Miałem takich parę różnych alternatywnych snów, że przenoszę się do innej rzeczywistości i jestem kimś, znaczy sobą, tylko że jakby robię inne rzeczy i po prostu robię coś innego. Czy to, co robiłem tutaj jest takie? Czy to, co robiłem tutaj jest takie? Czy to, co robiłem tutaj jest takie? w normalnym świecie, nie robię tego w zwykłym świecie czy w tamtym świecie, więc takie sny też są.