Sytuacja z przed chwili. Robilem sobie w Goldwave przerobke z udzialem Z. Stonogi. Robie sobie robie, a tu nagle: Your QQ settings are out of, i z goldwave'a Auschwitz Kurwa... NVDA powiedzial normalnie date, ale i tak bylo smiesznie.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Czytam ludzi bezdomnych. pewnego dnia dr Judym otrzymał bilet od pani Niewadzkiej, w którym wyrażona była prośba, żeby się niezwłocznie pofatygował do pałacu. Otrzymałaś nową wiadomość.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Tego typu wkręty zawsze będą bezbłędne. Oto mój wczorajszy, już tradycyjnie na własnym tekście.
"- Zabił się taki jeden służący. Otruł się ponoć. - Który? - zapytał Greg. - Nie wiem, czy będziecie kojarzyć. Papierami się zajmował. Chude to to takie było, na gębie marne, bateria rozładowana".
To tym razem humor ewidentnie sytuacyjny. Wpis Julitki... Przez dobrych kilka sekund zastanawiałem się, o co chodzi. Dlaczego? Bo nie skojarzyłem, że ostatnie zdanie to sygnatura. Wklejam wpis, z sygnaturą: A tak, w ogole luzie nie zwracają się do nas, ylko do naszych opiekunow, jakbyśmy nie tylko nie widzieli, ale nie słyszeli. :) ale "Ja jestemz Tobą!"
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Dysk lokalny c buzia uśmiech rządzi i tyle. albo użycie pamięci 20 kelwinów. NO a słynne koty przecież wyjaśniają wszystko. ;d, no, ale tak to jest jak się nie konczy zdań, a u mnie to dość normalne No i espeakowa korka, lub brak wsparsija. Swoją drogą nie mam jakoś głowy do zapamiętywania takich rzeczy, a na pewno bardzo dużo się ichprzewinęło. Czasem się samemu tworzy jakieś dziwne rzeczy typu buzia promil, lub buzia infinity. Nie wiem czy tu wspominałęm, ale jak używacie VLC z dodatkiem emot icons i nvda to jest otwórz strumień sieci web buzia nie.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
a też jest :P, a teraz idę odebrać korkę z przedszkola, a ta korka ma na imię Marsija, , może jeszcze uda mi się zwolnić kilka Kelwinów pamięci operacyjnej przed pujściem spać, a także zapisać kilka dokumentów na dysku sto buzia uśmiech. NO i pożegnać się z pewną osóbką na faciebooku tak więc życzę Wam dobrej nocy, butelkię właśnie opróżniłem i to tak perfidnie przy ludziach na Timtoku versus 5.2.3.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
No to znowu ode mnie. Tym razem Elten się wciął w rozmowę. Lutowaliśmy system nawigacji w rakiecie, tzn. ja podawałem części, kolega lutował.
Kolega: Podaj mi rezystor 0R. Ja: Skończyły się już. Kolega: No i co teraz? Idź do sklepu i kup. Ja: Jest dziesiąta, kto ma sklepy otwarte. Kolega: To kurierem zamów. Ja: Taaa, zaraz tu będzie z przesyłką. Elten: Otrzymałeś nową wiadomość.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Witam. Może nie dostanę ostrzeżeniea, ale nie da się tego inaczej napisać. Ja niam tego problemu, a znajomy na tym samym modelu lapka i tej samej wersji Windows 10 (sam stawiałem i sobie i Jemu) - ja korzysam z NVDA i espeak, On z NVDA + Adam od MS i jak czyta książki to zangielszcza mu wyrazy. Np. chuj czyta czuj
Nie pamiętam innych przykłądów, kilka mi podał, ale ten mi utkwił w głowie.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
This site uses cookies to enhance your experience.