No to podaj mi jakiś sensowny sposób na rozwiązanie triala.
1 likes
Ile będzie ten program kosztował? Nie jestem pewna, a nie chce mi się przeglądać całego wątku
1 likes
O, czyli dobrze myślałam. :) Nie mam jakoś specjalnie dużo pieniędzy, ale wybacz, Denisie, zupełnie nie rozumiem Twojego toku myślenia. Ja wiem, że niesmak pozostaje zawsze, gdy kupimy coś, co ni spełnia naszych oczekiwań. Wiem, bo to zupełnienormalne. Ale dwi dychy to naprawdę mogę poświęcić. Nie ubędzie mi od tego, korona mi z głowy nie spadie, a i będę miała co jeść bez tych dwuch dyszek także.
1 likes
Jasne, że jego, przecież nikt mu nie każe kupować. :) Tylko po prostu tego nie rozumiem.
--Cytat (łysy):
Skoro Denis nie chce to jego sprawa.
--Koniec cytatu
--Cytat (łysy):
Skoro Denis nie chce to jego sprawa.
--Koniec cytatu
Denisie, Znasz "zasady domina"? Poza tym masz jeszcze wiele opcji to nie jest produkt pierwszej potrzeby.
Wiem, że dla kogoś 20 zł. to może być majątek, w takim razie rozejrzyj się za czymś darmowym.
Patrząc jednak na komercyjny rynek KNVBreader kosztuje 479 zł. czujesz chyba różnicę?
Wiem, że dla kogoś 20 zł. to może być majątek, w takim razie rozejrzyj się za czymś darmowym.
Patrząc jednak na komercyjny rynek KNVBreader kosztuje 479 zł. czujesz chyba różnicę?
NIe mniej jednak płacąc za knfb mam pewność, że dostanę wsparcie a produkt nie zostanie porzucony. Tu nie chozi o kfotę, tylko o podejście do użytkownika.
Adb nie. Ale jeśli hawk eye zostanie tak samo potraktowany jak adb to współczuję klientom. Commendary też jest płatny a na miano płatnego nie zasługuje. Co chwile coś się tam sypie.
Dokładnie Tomecki,.
Denis, zainstalujesz teraz trial, 5 razy uruchomisz wersję trial, stwierdzisz, że działa dobrze, zapłacisz, a potem jak to napisałeś zmieni się api, a program nie bęzie rozwijany i co wówczas?
Nic się nie zmienia, zawsze musisz gdzieś komuś łatkę przytknąć.
Denis, zainstalujesz teraz trial, 5 razy uruchomisz wersję trial, stwierdzisz, że działa dobrze, zapłacisz, a potem jak to napisałeś zmieni się api, a program nie bęzie rozwijany i co wówczas?
Nic się nie zmienia, zawsze musisz gdzieś komuś łatkę przytknąć.
Nie chodzi o spójność wersja trial a rozwój, tylko nuno vs ogólny rozwój programów. A gdy nie ma wersji triall, nie zamierzam marnować nawet najmniejszej kfoty. Bo tu serio nie chodzi o koszty. Gdyby coś było mi potrzebne, wydał bym grube miliony na daną rzecz. Ale Sprawa ma się inaczej kiedy weźmiemy pod uwagę traktowanie klienta. Jeśli zapłacę, wydam pieniądze, a deweloper pod wpływem emocji sobie nagle stwierdzi, że on to generalnie pierniczy, albo się poddaje, bo nie umie, to będzie troszkę bardzo nie w porządku wobec tych, którzy mu zapłacili. Jakoś nie stanowi dla mnie problemu opłacanie comiesięcznie subskrybcji youtube music czy tam innego spotify. Ale płacę dlatego, iż wiem, co za to dostanę, i mam świadomość tego, że na 99% firma się z dnia na dzień nie zwinie, bo jest to zbyt poważne przedsięwzięcie. A kolega robi pewne rzeczy mam wrażenie troszkę w ramach swoich nieposkromionych emocji. I niby nie powinno mnie to interesować, jednak że nakręcony nuno nakręca innych, a potem zostawia ich z niczym. Albo z czymś niedopracowanym i nie działającym tak, jak by tego każdy oczekiwał. Na koniec taki mały apel do wszystkich, którzy by się podobnie nakręcali robiąc ludzio w przysłowiowe bambuko, konia, czy tam inną żabę: Najpierw szkoła, potem praca. Jeśli w szkole życia nie nauczymy się panowania nad emocjami, poskramiania swoich nagłych reakcji i uczciwości, to nie powinniśmy mieć prawa szukać jakiej kolwiek pracy. Chyba tyle mojego w tym temacie.
A co do commendary to tu się mylisz, bo testowałem i powiem szczerze, że wyrosłem z ustawiania czegokolwiek przed użyciem. To ma działać. A skoro nie działa tak jak tego oczekuje, nie jest warte nawet choć by i złamanego grosza.
Trial się pisze przez jedno l.
Ponadto nie pisze się commendary tylko commentary. To tak przy okazji.
Ponadto nie pisze się commendary tylko commentary. To tak przy okazji.