EltenLink

Jak reagują na was osoby niewidome

Back to Środowisko niewidomych

#101 papierek

i jak już mówiłem, widać bardzo popularna. :P

po co mi sygnatura?
2023-03-09 20:09

#102 piecberg

Papierek na temat bo zuzler czuwa

Męszczyźni zdradzają a kobiety są tylko wierne w literaturze.
2023-03-09 20:46

#103 Zuzler

A i owszem, czuwa, również nad Twoją aktywnością.

2023-03-09 21:59

#104 Julitka

O matko, nawet tutaj burza? :D

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2023-03-10 08:29

#105 magmar Archived

No co, Julitko.
Wątek dotyczy reakcji, hiehie.

-- (Julitka):

--

2023-03-10 08:34

#106 agnieszka Archived

Niestety, choć niczym nie uzasadniona :(
-- (Julitka):

--

2023-03-10 08:37

#107 magmar Archived

Twój problem polega na tym, że chcesz zjeść i jednocześnie mieć to samo ciastko.
Chcesz forum potraktować instrumentalnie do własnych celów, jednocześnie nic od siebie nie dzając, chcesz poznać doświadczenia innych, a sama jak przyjdzie do wymiany tworzysz murm twierdząc, że przed obcymi nie będziesz się wywnętrzać, a jednak tych obcych potrzebujesz.
a nie każdy forumowicz musi się na to zgodzić.
Ja się np. na to nie zgadzam i uroczyście obiecuję, że b ędę takie zachowania tępić, nawet za cenę bana.

2023-03-10 08:49

#108 agnieszka Archived

Słucham? Nie wiem skąd wzięłaś takie stwierdzenia. Dziwne, jak uczestniczę w różnych dyskusjach nigdy się nie spotkałam z takim podejściem. Myślę, że każdy pisze tyle ile chce :)

2023-03-10 08:51

#109 balteam

No, @Magmar ubzdurałaś sobie, że to Gadaczka i chyba dlatego tak piszesz.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2023-03-10 08:52

#110 magmar Archived

A choć by z wpisu 50, nie jestem sama w swojej opinii.

2023-03-10 08:52

#111 magmar Archived

Nic sobie nie ubzdurałam.
Zostałam za to ostrzeżona i tyle.

-- (balteam):
No, @Magmar ubzdurałaś sobie, że to Gadaczka i chyba dlatego tak piszesz.

--

2023-03-10 08:53

#112 magmar Archived

Pamiętaj, że nie masz do czynienia z botami, tylko z ludźmi.
-- (agnieszka):
Słucham? Nie wiem skąd wzięłaś takie stwierdzenia. Dziwne, jak uczestniczę w różnych dyskusjach nigdy się nie spotkałam z takim podejściem. Myślę, że każdy pisze tyle ile chce :)

--

2023-03-10 08:57

#113 monstricek

Zgadzam się z Magmar. Kiedy ktoś publicznie pisze o swoich sukcesach w jakiejś dziedzinie, innym z pewnością chce się dowiedzieć, jakie to są sukcesy i jak osiągnął je człowiek. Jeśli ktoś prosi o pokazanie twórczości lub opowiedzenie bardziej szczegółowo o tym, jak komuś się coś udaje, oznacza to, że jest to ważne, czy, np, motywójące dla społeczności lub dla osoby, która o to prosi. Ja na przykład widzę, że Ty, Agnieszko, wielokrotnie pisałaś o swoich występach, o tym, że grasz w jakimś zespole, ale kiedy ktoś prosił Cię o pokazanie tego, co robisz, ty nigdy tego nie zrobiłaś. Podobnie jest z innymi działaniami. Jak tylko ludzie o coś pytają, starasz się uciec od tematu. To dziwne. Oczywiście, nie trzeba rozgłaszać swoich sukcesów wszędzie, ale jeśli ktoś oczekuje szczegółów i już wyszedłaś do ludzi z jakimiś informacjami o sobie, to trochę niesprawiedliwe pozbawiać ich możliwości dowiedzenia się czegoś więcej. Owszem, każdy ma prawo nie mówić i nie pokazywać czegoś, ale wtedy trzeba prosto powiedzieć, że "sorry, ale nie chce mi się z wami tym dzielić" i po sprawie.

2023-03-10 09:00

#114 magmar Archived

Przecież jest na tym forum kilka nieśmiałych osób, które nie chcą się z takich czy innych powodów dzielić sobą ze światem, odpowiadają zdawkowo, oficjalnie i nikt im krzywdy nie robi dlatego, że są nieśmiałe.
Zgadzam się z Monstrickiem on to pięknie wyłożył.

2023-03-10 09:08

#115 magmar Archived

Zauważ, że jak przez wiele lat konsekwentnie byłaś anonimowa nikt CI krzywdy nie robił.
Teraz uaktywniasz się jednocześnie chcąc być anonimową.
Sorry, to nie przejdzie

2023-03-10 09:14

#116 agnieszka Archived

Trochę to dziwne. Raczej spotykałam się z praktyką, że jak kogoś interesuje to co piszemy wbija na prv, a nie czyni pretensje na forum. Nie wiem skąd to wymyślone stwierdzenie, że chcę być anonimowa. Pamiętajmy też, że każdy traktuje forum inaczej. Dla mnie np. napisanie: nie, nie spotkałam się ze złym traktowaniem w jakiejś sytuacji wcale nie oznacza, że czymś tam się chwalę. Po prostu jakieś zjawisko nie wystąpiło i koniec.

Edited 2023-03-10 09:17

#117 magmar Archived

To jest logiczne, bo o wygodnych faktach piszesz publicznie więc ludzie ciągną temat.
Sama zaczynasz.
Jak nie zaczynałaś nikt CIę nie zaczepiał.
A jeśli i tak jest to dla CIebie zrozumiale, wiedz, że tu panuje taka polityka, albo się z tym zgadzasz i przyjmujesz reguły gry, albo nie

2023-03-10 09:22

#118 agnieszka Archived

Ale jakie znowu reguły? Elten jest fajnym forum, gdzie mogę zaczerpnąć sporo nwskazówek np. co zrobić gdy przypadkiem wykasuję pół windowsa :)

Edited 2023-03-10 09:25

#119 magmar Archived

Sama chcesz brać nic od siebie nie dając, ładnie to tak?

2023-03-10 09:27

#120 balteam

yyy jaka polityka tu panuje? :D
Jak ktoś chce to mówi o sobie więcej, jak nie, to nie, nakazu żadnego nie ma.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2023-03-10 09:30