EltenLink

Nowa aktualizacja Windows 10 1903 już jest:

Back to Systemy (Windows)

#41 zywek

Choć to by było dziwne.

2019-05-26 21:03

#42 Aoi

Witam czy ktoś z Państwa się orejentuje dlaczego zz windows 10 po aktualizacji nie działa opcja "wyświetlenie nocne"
Pozdrawiam

2019-05-28 12:58

#43 misiek

Dostałem tą aktualizację trzy dni temu i pierwszy błąd- gdy mamy połączoną drukarkę pod usb i ją włączymy komputer nie daje żadnego dźwięku połączenia urządzenia. W pierwszej chwili myślałem, że jej zwyczajnie nie widzi, ale okazało się że wszystko jest ok.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2019-07-16 00:39

#44 denis333

@łysy. Ten problem niestety występuje od windowsa 8 w zwyż. Tzn. To w sumie problemem jako takim nie jest, bo generalnie chodzi o to, że dźwiękiem informowani jesteśmy o tych urządzeniach, które będą później miały możliwość przypisania im jakichś akcji w autoodtwarzaniu przez system.

2019-07-18 12:57

#45 misiek

Ok- fajnie że powiedziałeś, bo serio nie wiedziałem.
--Cytat (denis333):
@łysy. Ten problem niestety występuje od windowsa 8 w zwyż. Tzn. To w sumie problemem jako takim nie jest, bo generalnie chodzi o to, że dźwiękiem informowani jesteśmy o tych urządzeniach, które będą później miały możliwość przypisania im jakichś akcji w autoodtwarzaniu przez system.

--Koniec cytatu

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2019-07-18 18:48