Piosenka poszukiwana
Back to Muzyka#241 biedrona333
hej poszukuję jednej piosenki którą usłyszałam w jednym serialu wyśę wam kawałek nagrania poszukuję tytułu i wykonawcy
#242 magmar Archived
Kto pamięta piosenkę, której refren zaczynał się słowami "Może to Wam się dzisiaj przyśni, zaczarowanych 7 wiśni.
WIsienek, które wraz z zaklęciem, świat zmienią w bajkę przed zaśnięciem". Proszę o tytuł i wykonawcę.
W necie tego nie znalazłam.
#243 Tygrysica
Zupełnie nie kojarzę tej piosenki. Tekst mi nic nie mówi.
#244 misiek
A mi właśnie coś świta, ale bardziej jakby to miała być piosenka z bajki. A nie wiem czy czasem nie Madeleine.
#245 magmar Archived
Madeleine brzmiała inaczej:
Zaczynało się to tak:
Bo świat Madeleine, świat Madeleine gościnny jest jak nikt.
#246 lalar123
Hmm. Bardzo chciał bym pomóc ale też nie wiem coto je. Pierwszy raz słyszę ten refren. Ja też poszukuję piosenki był wystemp znaczy piknik magiczny świat w laskach i tam był ten ala teleturniejowy polsatowy hugo. I tam fasolki śpiewały taką lekko smutną pieśń cośtam wiatr czarodziej w grzywie bajki nuci. Tyle pamiętam.
#247 fraaneek
Nie wiem. Ładny tekst.
#248 biedrona333
hmm też nie wiem, więc nie mogę pomóc
#249 daszekmdn
Skoro niewiecie to po kiego diabła piszecie?
#250 fraaneek
W reakcji na wzmiankowanie.
#251 DJGraco
Heja,
Wątpię, że ktokolwiek to ma, ale w razie czego napiszę a co.
szukam
Demi Lovato - Let It Go (DJ Pimpek 'TTTH' remix Edit)
oraz
Demi Lovato - Let It Go (DJ Pimpek 'TTTH' Extended Remix)
#252 Natalia2000
Hejka, nie wiem czy pamiętacie, ale kołacze Mi się po głowie, że była na youtubie piosenka Karoliny Pisarek pod tytółem mów, piosenka była w którymś roku wystawiana do eurowizji, czy oni ją usunęli z youtuba? a jeśli tak to szkoda.
#253 magmar Archived
Czy to nie jest to?
https://www.youtube.com/watch?v=mOVAze6xxrM
#254 Natalia2000
Magmar, znam to, ładne tojest, ale to czego szukam śpiewała dziewczyna, ale dziękuje za przypomnienie tej piosenki, bo podoba Mi się również.
#255 Natalia2000
To czego szukam miało na pewno tytół Mów, ale no niestety zniknęło z youtuba, także niestety nie znajdę chyba.
#256 magmar Archived
A podałabyś fragment tekstu tej piosenki?
#257 Natalia2000
ym, spróbuje coś jutro znaleźć.
#258 Natalia2000
Znalezione, Denis, dziękuję Ci bardzo.
#259 Numernabis
To podziel się znaleziskiem
#260 Natalia2000
a proszę bardzo, na youtubie jest również wersja studyjna która podoba Mi się bardziej.
https://www.youtube.com/watch?v=W5te2bcsvEA