Muzyka

Piosenka poszukiwana

Started by DJGraco 273 posts last post 5 months ago Pinned Page 12 of 14

groove coverage - 21 st century girl

Aaa, to je to.
Słabo znałem ten utwór, z nazwy kojarzę a było to na przyspieszeniu. Jeszcze tylko muszę poszukać remixera. Przelecę wszystkie singlowe i zobaczymy.
No niestety żaden remix nie pasuje do tego tu.
Ale trop mamy.

a to chyba extended tak po prostu.

Priv
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

To nie Extended. To Banana Inc. W ogóle ciekawe, bo club mix i radio edit od banana inc w internetach brzmią inaczej . Są te same instrumenty, ale lead jest zmieniony.

E tam, moje lepsze XD

To jest najprawdopodobniej Dectalk. Kiedyś było całe archiwum piosenek różnych śpiewanych przez Dectalka. Jest też tutorial jak nim śpiewać. Sam też coś tam stworzyłem, ale bardzo krótkie to wyszło. Nie pamiętam czy to jeszcze gdzieś mam, bo dawno to było, chyba ze dwanaście lat temu jak nie lepiej.

A wiesz może gdzie to archiwum jest i czy ono w ogóle istnieje? Może tam też ten utwór będzie.

Hej,
tak to znowu ja. Tym razem z czymś bardziej znanym, tylko nie mam chwilowo jak tego rozpoznać. Mianowicie w radiu leciał kiedyś taki kawałek z motywem z Abba - Gimme Gimme Gimme, chodzi mi o ten motyw syntezatorowy a nie samą partię vocalną. Nie był to remix tego utworu, ale zupełnieinna piosenka, w której tylko był ten motyw wykorzystany. Był to raczej taki pop/dance.
Jak ktoś coś wie to z góry dzięki. Niestety ostatnio nie natrafiłem na ten kawałek w radiu muszą go rzadko grać.

Tak, to jest to, wieelkie dzięki. Kompletnie nie przypuszczałem, że to Madomna.

spoko nie ma sprawy

Hej, poszukuję następujących nutek
Francesca Michielin - Vulcano (Christopher Vitale Bootleg Mix),
Clean Bandit - Symphony (PR3ACH Bootleg),
Enrique Iglesias - Subeme La Radio (Jack Mazzoni Remix)
Z oryginalnego źródła nie konwersje z yt.
Z góry dzięki.