EltenLink

Białe laski

Back to W drodze

#421 balteam

Dzika ta czeska kompozytowa, taka niewywarzona, jakaś durna mała kuleczka na końcu. No i ta rączka jest zimna, wolę gumę.
Eh żadnych porządnych składanych lasek lekkich nie ma :P

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Edited 2021-10-25 00:57

#422 misiek

Jaka kuleczka? Mówisz o końcówce obrotowej?

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2021-10-25 01:46

#423 Julitka

A ja sobie nawet chwalę. Tzn. dostrzegam też problemy, ale nie takie, jak ty. :)
-- (balteam):
Dzika ta czeska kompozytowa, taka niewywarzona, jakaś durna mała kuleczka na końcu. No i ta rączka jest zimna, wolę gumę.
Eh żadnych porządnych składanych lasek lekkich nie ma :P

--

***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
2021-10-25 09:50

#424 Lowca_Androidow

Kuleczka oryginalna jest plastikowa, zamawiając w E.C.E można zamówić z rąćzką skórzaną lub taką piankową..

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2021-10-25 16:19

#425 balteam

Jest to mała kulka faktycznie wygląda jak plastik.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2021-10-25 16:32

#426 MonikaZarczuk

Mi tam ona właśnie pasuje.

Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.
2021-10-27 13:46

#427 MonikaZarczuk

Ty Krystianku też się przyzwyczaisz.

Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.
2021-10-27 13:46

#428 balteam

Ja ci mogę ją odsprzedać :D
Nie wykrywa tk dobrze spadków.

Edited 2021-10-27 13:50

#429 Lowca_Androidow

Załóż cięższą końcówkę i będzie wykrywała dobrze. No i jest to kwestia przyzwyczajenia, bo ta laska jest naprawdę bardzo leciutka, a ręka przyzwyczajona do cięższej.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2021-10-27 15:03

#430 balteam

WNie będzie, bo jest bardziej hybocząca się, z resztą jak dla mnie nie jest jakoś niewiadomo jak lekka, takońcówka sprawia wrażenie niewyważonej

2021-10-27 15:04

#431 Zuzler

A próbowałeś zmienić ją np. na ceramiczną?

2021-10-27 16:21

#432 balteam

nie, po prostu wziąłem laskę, a końcówka teoretycznie jakaś standardowa.

2021-10-27 16:25

#433 camila

Czy ece już nie sprzedaje czeszek? Bo tak ciągle o niej mówicie i chyba kurde spróbuję. I gdzie się ustawia długość?

ENFP
Edited 2021-11-23 18:51

#434 balteam

Przeglądam sobie chińskie sklepy, nawet 7 częściowe laski mają nieteleskopowe, tak z opisu wynika, ktoś testował? Nie potrzebuję chyba żęby aż tak się składała, no ale może warto.

2022-02-10 19:05

#435 Numernabis

To mogą być sygnałówki, u nas też można kupić składane siedmioczęściowe, ale to są właśnie sygnałowe, a nie orientacyjne.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2022-02-10 19:09

#436 balteam

Z opisu wynika, że nie, sygnałowe to teleskopowe jak rozumiem, poniżej przeklejam:
childrens kane to dla dzieci
folding kane to po prostu składane laski

Kategorie sklepu
Chinldren's Cane

Folding Cane
3 Sections
4 Sections
5 Sections
6 Sections
7 Sections

Telescopic Cane
4 Sections
7 Sections
Others
https://pl.aliexpress.com/item/1005001948851295.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.8148356.6.21f8491cFRRiu0

Edited 2022-02-10 19:15

#437 Numernabis

Nie widzę tam żadnegoopisu, np. ile waży taka laska. 7 elementów to trochę dużo, może się gibać, ale zaletą jest wielkość po złożeniu, jest króciutka.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2022-02-10 19:32

#438 agnieszka Archived

Mam sygnalizacyjną składaną na 7 części nie teleskopowo, ale standardowo.

2022-02-10 22:21

#439 balteam

aa, ok, no to warto wiedzieć, może faktycznie to w takim razie sygnalizacyjna.

2022-02-10 22:23

#440 agnieszka Archived

Może nie jest sprecyzowane, a chodzi o taką jak ja mam, czyli advantage sygnalizacyjną. Fajna, bo po złożeniu wszędzie się mieści.

2022-02-10 22:25