Poszukuję książki
Back to Literatura#61 rafalko112
Witam. Poszukuję scenarjusza do pastorałki leona shillera. Ma może ktoś?
#62 camila
@lowca dostałam e-book ;) Do odtwarzania epubów polecam adobe digital editions... Może o tym wiecie, może nie, ale dobre narzędzie. Szczerze mówiąc ta książka jest zryta, pod względem technicznym... :P
#63 Elanor
Witajcie!
Poszukuję książki "Ze szkockich legend i mitów" Donalda MacKenzie.
#64 skrzypenka
Hej, szukam książki Michalak B., Schulwerk Carla Orffa. Idee muzyki elementarnej i jej recepcja, błagam o pilny odzew, proszę, proszę, sprawa życia i śmierci.
#65 denis333
Hej. Szukam autobiograii Grzegorza Tkaczyka pt. NIedokończona gra.
#66 biernatM123
hej poszukuje książki autora Hayder, Mo
#67 przemol
@Biernat m123 a jakiego konkretnie tytułu tegoż autora poszukujesz?
#68 biernatM123
hej czytałam tylko książke pod tytułem ptasznik a słyszałam że są jeszcze inne a jaką masz?
#69 gumeczka3
hej poszukuję książki Magdaleny Paluch pod tytułem Zabawki
#70 Lowca_Androidow
Gumeczka, czy aby na pewno to napisała Magdalena Paluch?
Szukałęm w google i taki tytuł napisali:
Dagmara Adwentowska,
H. C. Branner
ale Magdaleny Paluch nie znalazłem
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#71 gumeczka3
tak bo słuchałam na yt
#72 gumeczka3
to było na kanale virtualo.pl
#73 Lowca_Androidow
A nie, że to Magdalena Paluch wstawiła?
Podeślij mi link do tego co słuchałaś
Zabawki to antologia grozy stworzoona rzez 13 autorek:
Dagmara Adwentowska „Odłamek”
Sylwia Błach - strona autorska „Dom Lalek”
Karolina Mangusta Kaczkowska „Boogeyman”
Agnieszka Kwiatkowska - autorka grozy „Chodź ze mną”
Aleksandra Mora „Zguba”
Carla Mori „Powiedz przecie”
Anna Musiałowicz - profil autorski „Niegrzeczna”
Agnieszka Pruska - autorka i jej książki „Sanatorium”
Joanna Pypłacz - strona autorska „Pozytywka”
Agata Suchocka - pisarka „Barbie Girl”
Izabela Szolc „Policzek do policzka”
Flora Woźnica - strona autorska „Inna marionetka”
Anna Maria Wybraniec „Król kasztanów”
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#74 gumeczka3
https://youtu.be/MG5AWmElQhY
2021-02-23 20:48:21
#75 Lowca_Androidow
Tak jak pisałem, to jest opracowanie zbiorowe, nie napisała tego Magdalena Paluch.
https://www.empik.com/zabawki-opracowanie-zbiorowe,p1260138072,ebooki-i-mp3-p
#76 gumeczka3
ale czy ktoś ma audiobooka? bo bardzo mi się podoba a na empiku nie kupię niemam takiej możliwości
#77 camila
Siemanko. Poszukuję wszystkich wydań farmakopei polskiej. ktoś chętny? ;)
#78 Lowca_Androidow
Poszukuję książki pt. Drugie spojrzenie na planetę Ksi, autor Marcin Kowalczyk
#79 Celtic1002
Szukam książki "Przygody Alicji w Krainie Czarów" w interpretacji lektorskiej Edyty Olszówki.
Wszystkie moje źródła przejrzałam. :)
Anna Frankowska
#80 gumeczka3
hej szukam książki A.G.Riddle - Pandemia