O ile nikt inny się nie zgłosi to ja to mogę przesłać, tylko za miesiąc maksymalnie, bo teraz mobilne nety i słabe uploady. Chociaż mouże się coś wykombinuje.
jest ich 11. W audio brakuje tomu 8.1 pt. Verne -- (DJGraco): A ile jest oryginalnie? Bo właśnie wydawało mi się, że jest 10 częci i wszystkie są w audio.
To ja napiszę swoje marzenie aktualne, chętnie bym przyjął książki z uniwersów takich jak: world of warcraft, assassin's creed lub / i diablo. Jakby ktoś miał, proszę o kontakt.
I już wszystko wiem. Opowiadanie pt. "Verne" początkowo wydane jako tom 8.1 weszło w skład opowiadań tomu 9 pod zmienonym tytułem - "Najlepszy samogon świata"
Cykl "Żaby i anioły" - Katarzyna Grochola Nie wiem jak inne części, jest ich 4, ale pierwsza część Nigdy w życiu jest świetnym romansem. Teraz wyszły w interpretacji Danuty Stenki, odtwórczyni głównej roli w filmie "Nigdy w życiu" -- (Monia01): Ludzie, ratujcie, szukam romansu. Takiego do odmóżdżenia. Jest tylko jeden warunek, nie może być głupi
Ja wam pokażę też super. Ale jeszcze polecam Małgorzata Gutowska Adamczyk Jak zabić nastolatkę w sobie. Po pierwsze fajna i lekka fabuła po drugie, książkę czyta Katarzyna Żak. I po samym sposobie jej czytania można pęknąć ze śmiechu