Poszukuję książki
Back to Literatura#181 Numernabis
No i ponownie z prośbą.
Szukam audiobooka:
Saga azjatycka tom 3. Gai-Jin (Clavell James)
#182 AXM04
Jaki dokładnie podtytół tego tomu jest, bo może coś się w moich przepastnych zbiorach znajdzie? ;)
-- (Numernabis):
No i ponownie z prośbą.
Szukam audiobooka:
Saga azjatycka tom 3. Gai-Jin (Clavell James)
--
#183 Numernabis
dokładny tytuł to "Gai-Jin"
Nie wie czy w ogóle jest w wersji polskiej :(
Nie wiem czym się kierują nagrywając audiobooki, bo właśnie wyszedł tom 5, a trójki nie idzie znaleźć, albo źle szukam.
#184 AXM04
właśnie 3-eciego tomu nie mam
-- (Numernabis):
dokładny tytuł to "Gai-Jin"
Nie wie czy w ogóle jest w wersji polskiej :(
Nie wiem czym się kierują nagrywając audiobooki, bo właśnie wyszedł tom 5, a trójki nie idzie znaleźć, albo źle szukam.
--
#185 Numernabis
OK, a tom 5 i 6 masz?
#186 AXM04
Niestety nie.
-- (Numernabis):
OK, a tom 5 i 6 masz?
--
#187 Numernabis
OK, dzięki
#188 lwica
Znaleziona. :) Poszukuje książki Demony na smyczy Anny Onichimowskiej, jest to trzecia część "Hera moja miłość'.
#189 kacper10
hej ma ktoś w formie tekstowej ostatnie 4 tomy sagi niszczyciel taylora andersona?
książki są tylko po angielsku.
#190 Numernabis
Poszukuję most westchnień- Zévaco Michel, obojętenie czy audiobook czy ebook.
#191 paula1
Witajcie, czy ktos z was mógłby mi podrzucić tekstówkę książki Harry Potter i książę Półkrwi, bo obawiam się, jak ją edytowałam dwie trzecie straciłam, mam tylko 347 stron. POtrzebowałabym wersji, w której jest zachowana numeracja stron. Mój adres to: paulina.serokos@gmail.com. Z góry dziękuję.
#192 Numernabis
Poszło na priv
#193 Kat
Hej, poszukuję dwóch książek z cyklu Krew Ferów Adama Fabera i są to: "Dom wiedźm" i "Córka smoka". Przekopałam odmęty internetu i niestety, nie znalazłam.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#194 iskierka1983 Archived
Poszukuję książek Moniki Zapary pod tytułem.
Dziewczyna feniksa i odrodzenie feniksa.
Proszę o kontakt na PRV.
#195 Zuzler
Poszukuję w wersji dowolnej książki "Schulz pod kluczem" Wiesława Budzyńskiego, przy czym zależy mi na wydaniu z bodajże 2013 roku, które podobno jest wersją poprawioną.
#196 matius
Ktoś może ma w audio i by się podzielił wszystkimi częściami Jakuba Wendrowycza?
#197 misiek
Priv
#198 Numernabis
Ale wszystkich w audio nie ma, jest zdaje się tylko 10 części.
#199 DJGraco
A ile jest oryginalnie? Bo właśnie wydawało mi się, że jest 10 częci i wszystkie są w audio.
#200 djdenismusic
Też dopisuję się do poszukujących. Ostatnio miałem awarię dysku, i chcąc wspomóc kolegę nietylko dobrym słowem okazało się, że mam jakieś skrawki ledwie do 5 tomu XD
I to jeszcze piąty tom jest praktycznie uszkodzoy.