Nowości

TS4 access - Mod dostępnościowy do the sims 4.

Started by Adasadula 35 posts last post 10 hours ago Page 2 of 2

Oj, zwariowałabym, jakbym tak musiała. :D Kolejka to jest po prostu zakolejkowana czynność. Czyli najpierw idzie zjeść, potem siusiu, potem sobie coś tam obejrzy, potem spać. Ja mam dwie, więc no.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

W sensie dwie simki mam.

to ja tego nie wiedziałem , a poprostu powoli se gram i pojedyńczo wybieram bo i tak gram jednym bo testuje różne rzeczy

Ja mam czterooosobową rodzinę, bo się bliźniaki urodziły, nie powiem, nieźle było jak mi potrzeby u wszystkich spadły :)

o boże ja to odwaliłem dzisiaj zostawiłem grę włączoną bo poszedłem jeść i zapomniałem escapem zapałzowaźć, jak wróciłem to facet darł się w niebogłosy a babka miała taki płacz że szok a wtle bzykanie much, a potem poumierali wszyscy ufff, szkoda że nie wrzuciłem tego do jakiegoś ai, żeby opisał jak tam w środku ten syf wyglądał, a moze lepiej tego nie widzieć, także pauzujcie grę, ale to co usłyszałem tam to było straszne.
Gdyby to było w realu to poszedł bym siedzieć

Hahaha no trzeba robić pauzę, bo to tragedia jest, u mnie też był syf, dzieciaki się obsrały, kot się zżygał, a pieluchy brudne nie powyrzucane.

mówisz kot, a czekaj czy ty masz jakieś dlc, czy zwierzaki są w podstawce?

MamDLC i to całkiem dużo, bo graliśmy razem z mężem do tej pory, ja podejmowałam decyzje, a on klikał. No a teraz gram sama :)

kurdee muszę kupić jakieś dlc ale jak bym miał wszystkie kupić czyli całe bundle włącznie z jakimiś głupotami w postaci skórek to by chyba parę stów wyszło by.
Podobno kiedyś prawie pół tysiąca kosztowały wszystkie dlc.

Teraz jeszcze więcej, ja wszystkich też nie mam, tylko te, których zawartośc może mi coś fajnego wnieść do gry.

no no no wcale mnie to nie dziwi ea to się zrobiło pazerne,, ja napewno z dodatków to jakieś zwierzaki chcę i możliwość wyjazdu na wakacje.
Do simsów jedynki to się chyba wakacje nazywało a tu szczerze nie wiem.
A wypisz jakiesz masz dodatki

Zależy o co dokładnie chodzi, ale z głównych dodatków mam psy i koty, zakochaj się, cztery pory roku, do wynajęcia, ranczo wyspiarskie życie, śnieżna eskapada, uniwersytet, witaj w pracy, licealne lata i parę tam pomniejszych. EA pazerne jest, więc dodatki kupowałam ileś lat, bo drogie, albo się czychało na promocje, albo jakieś instant gaming czy coś, by było taniej.

Ej, pauzę można zrobić po prostu klawiszem p...

A jak można dokupić se dodadki, np właśnie psy i koty?
Tralalalalaaaaaaaaaaaaaa!

no i kasiu o to mi chodziło właśnie.
A dodatki przez steam wchodzisz na stronę z grą i tam masz sekcję dodatkowa zawartość.
Możesz jak tu wspomniano powyżej patrzeć na instant gaming czy emeba, może będzie gdzieś taniej.