johnson — Post 41 of 185
1 like
Uznaję ten wariant, ale chodziło o siostrę.
Sorry, ale całkiem zapomniałem o tym, że była taka zagadka. Wolno mi?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
nie no, OK. W tym cała sztuka, żeby nie powturzyć, ale żeby nie wywoływać bezsensownego generowania dziadostwa, OK.
Happy hacking
Jak mówiłem- nie zrobiłem tego specjalnie i byłem święcie przekonany, że jej nie było. Jeszcze raz sorry.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Ginekolog patrzy w oczy, a powinien?
lwica — Post 47 of 185
1 like
Okulista.
--Cytat (łysy):
Ginekolog patrzy w oczy, a powinien?
--Koniec cytatu
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Lwica tak- kolej na twoją zagadkę.
lwica — Post 49 of 185
1 like
Kamień na kamieniu, pod kamieniem kamień, a na tym kamieniu jeszcze jeden kamień. Ile jest kamieni?
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
lwica — Post 51 of 185
1 like
Nie.
misiek — Post 52 of 185
1 like
Dwa
lwica — Post 53 of 185
1 like
Tak. Twoja kolej. ;)
misiek — Post 54 of 185
1 like
Po co rzołnierz ma płaszcz?
misiek — Post 56 of 185
1 like
Brawo- twoja kolej.
Nie mam pomysłu.
Wiem, że to będzie chamskie.
Przed lustrem stoi dwuch łysych. Który jest bardziej łysy?
Happy hacking
balteam — Post 58 of 185
1 like
ee ten z Eltena?;D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Problem w tym, że ten z Eltena nie jest już łysy :D
Happy hacking
misiek — Post 60 of 185
1 like
Nie to, rzeby coś ale czy przypadkiem drugi łysy nie jest cieniem tego pierwszego? Tak mi przyszło do głowy.