johnson — Post 21 of 185
2019-05-23 22:52
1 like
Może powinienem zapodać po odgadnięciu, ale. Było coś i nic. Nic poszło drzwiami a coś oknami. Co zostało?
Okno i drzwi albo nic xD
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Johnson- dobrze odpowiedziałeś. Syntezator- tylko proszę bez rasizmu. Paulinux- sądzę, że masz rację, ale niech autor się wypowie.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-05-24 00:06
1 like
HM, w takim wątku chyba dozwolone wszystkie chwyty? :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
misiek — Post 26 of 185
2019-05-24 00:10
1 like
Było nic i coś czyli- zostało i.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-05-24 02:05
1 like
Oj tam zaraz rasizm. Słowo murzyn nie kojarzy się negatywnie w kontekście, w jakim go użyłem, a że murzyni są czarni to chyba nawet ślepy wie :) --Cytat (łysy): Johnson- dobrze odpowiedziałeś. Syntezator- tylko proszę bez rasizmu. Paulinux- sądzę, że masz rację, ale niech autor się wypowie. --Koniec cytatu
A zatem teraz pora na moją zagadkę :) Jest dwóch ojców i dwóch synów i mają tylko trzy jabłka, więc podzielili je po równo. W efekcie każdy dostał i zjadł jedno jabłko. Jak to możliwe?
Happy hacking
Bo któryś nie chciał jabłka. :-) A tak poważnie, to nie wiem.
Radość, moja mała przyjaciółka idzie ze mną przez świat. LINE
xD wszyscy mieli po jednym
Happy hacking
Irniss — Post 31 of 185
2019-05-24 13:54
1 like
bo 1 ojciec byl tez synem
Brawo! Teraz Twoja kolej :)
Happy hacking
Że tak się wtrącę apropo nica. Odpowiedź jak najbardziej poprawna.
misiek — Post 35 of 185
2019-06-03 00:24
1 like
Tramwaj? Autobus?
autobus ;) jasne twoja kolej
Kobieta ma 80 lat, ale urodziny obchodziła tylko 20x czemu?
Matko, przecież to była pierwsza zagadka w tym wątku. Ludzie, nie powtarzajcie się. Bo urodziła się 29 lutego
Happy hacking
johnson — Post 39 of 185
2019-06-04 16:09
1 like
Skoro była powtórka, to droga Paulino się wtrącę. Kierowca Fiata ma brata. Brat kierowcy Fiata nie ma brata. Kim jest kierowca Fiata?