Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Back to Integracja Eltenowiczów#461 zywek
Takoż i ja.
#462 marcysia
Moja Lista też się powiększyła o użytkownika Rafkiw.
#463 Paulinux
A wiadoma sprawa, moja również :)
#464 Zuzler
A nieee, o to jasne i oczywiste. :)
#465 czekoladka88
To ja jestem leń, nie chce już mi się tych list uzupełniać, zwłaszcza, że już mi się mylicie :D Niektóre nicki są tak podobne albo macie inne niż na tt. I choć to dla mnie dość zaskakujące odkrycie, to mam wśród Was kilka osób, z którymi nigdy się niespotkałam jeszcze, ale znamy się dobrych kilka lat telefonicznie lub na innych komunikatorach przegadaliśmy wiele godzin, a kto mnie zna, wie, że jak się rozkręcę, to trudno ze mną rozmowę zakończyć. W grupie już tak łatwo się nie odnajduję, ale w rozmowach1 na 1 trudno mi się uciszyć. No chyba że oczywiście druga strona nie bardzo jest rozmowna, to wiadomo, nic na siłę :) Ale tych kilka osób właśnie uświadomiło mi, że znamy się o wiele lepiej, niż z większością tych, z którymi zetknęliśmy się na żywo.
brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze.
Horace Mann
#466 cinkciarzpl
Czekoladka! :)
#467 Agata.d
No to i czas na mnie, trochę już mi się luda znanego na żywo uzbierało, więc mogę w końcu napisać. Co prawda nie będzie alfabetycznie, ale co tam, chyba nikt mnie nie zabije za to. Użytkownicy Eltena, których znam na żywo to: Sanklip. Skrzypenka, Marcysia, Piotr, Lukaszenka, Kazek5p, Julitka, Tygrysica, Puszkin, Papierek, Damianzegarek, Zuzler, Paulinux, Mulc, Mulka, Rogalenko. Gabi. Makdarynka. Jeśli kogoś jeszcze znam, a zapomniałam go tu wymienić, to proszę mnie prostować.
#468 Julitka
Agata.d siłą rzeczy dołączasz do mojej listy, chociaż jakiś tydzień temu dowiedziałam się, że Ty to Ty! :)
#469 Agata.d
Serio? Ja od początku wiedziałam, że ty to ty i myślałam, że dla tych którzy gdzieś tam mnie poznali nick jest raczej oczywisty, ale najwidoczniej nie 🙂 -- (Julitka):
Agata.d siłą rzeczy dołączasz do mojej listy, chociaż jakiś tydzień temu dowiedziałam się, że Ty to Ty! :)
--
#470 pates
Może nie rozmawialiśmy czy coś, ale ja cię pamiętam ze szkoły, np, z elektrowni.
#471 Agata.d
Aaa No tak, ja też cię gdzieś tam kojarzę, chociaż jeszcze małym dzieciakiem byłeś, jak ja technikum kończyłam. 🙂
-- (pates):
Może nie rozmawialiśmy czy coś, ale ja cię pamiętam ze szkoły, np, z elektrowni.
--
#472 pates
No tak, 6 albo 7 lat, coś tego typu.
#473 Snajper22
Znam:
Monte, Talpa171, Piter1721, Zywka Longshota i Puszkina kojarzę ze szkolnych korytarzy.
Nowik, Jamajka, Baltim, Papierek, Mucha, Paulina Buczyńska 98, Moozgish.
A i jeszcze Zuzia K, nie pamiętam nicka.
Narazie to tyle, jak kogoś sobie jeszcze przypomnę to dopiszę.
Pozdrawiam
Cormac McCarthy, "Droga"
#474 DJGraco
Zuzia Krajniewska? Chyba jakoś tak to leciało. Ona też do lasek chodzi
#475 Monte
Nick ma po prostu Zuza.
#476 Monte
Imię i nazwisko się zgadza.
#477 RAFKIW
Ja, ja ja znam Czekoladkę :D
#478 Zuzler
A mnie to nie znasz, tak?
#479 RAFKIW
O Zuzler też znam i udało mi się nawet ją przytulić.
#480 Zuzler
Gdyby ktoś bardzo chciał, mógłby zaraz sobie zacząć wyobrażać Bóg jeden raczy wiedzieć co. :D