archiwum propozycji

zmiana nazwy z elten quentingameroom na coś prostszego

Started by balteam 36 posts last post 3 days ago Page 2 of 2

#21 1 like Edited

Ale co złego jest w tej wersji? Od razu wiadomo co to jest. Ja bym nie zmieniał nazwy, już się wszyscy przyzwyczaili.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Jak widać po wątku nie wszyscy.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

No nie wszyscy, ta nazwa jest po prostu nieforemna i się nie zapamiętuje
Happy hacking

Proponuję abyś Papier wybrał jakąś z tych co ci się podoba, jak nie wiesz, to wybierz te które akceptujesz i zrób ankietę czy co.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Nie wiem co może być nie do zapamiętania w game room.

To, że Quentin też jest game room i to się kojarzy jednoznacznie jak klon, przez co czasami zdarza się mówić quentin, mimo że jest tu już coraz więcej unikalnych funkcji
Happy hacking

#27 Edited

Założę się, że po wpisaniu w Google game room wyskoczy pierdyliard podobnych platform. To samo z jakimś power games czy innym.

Zakładać się możesz, ale dla niewidomych większość nie kojarzy power rooma czy tam innych mieszanek słów, to tak jakby ktoś stworzxł teraz etlen i się dziwił, że się ludziom miesza.

Wejdzie w następnej wersji, będzie nazywać się od tej pory power games.
po co mi sygnatura?

Dla mnie ta nazwa jest jakaś nijaka ale niech i tak będzie jak musi.

mi też się tak średnio podoba, do tej się już przyzwyczaiłem:)

No i dogódź tu ludziom :P
Happy hacking

#33 Edited

No nie dogodzisz. Mi też się nie podoba. Szkoda, że to nie Ty, Paulino, wymyślałaś, bo założę się, że wynalazłabyś jakąś zarąbistą nazwę.

#34 Edited

Jak sweet <3 Akurat nie udzielałam się w wątku, bo nie miałam za bardzo pomysłów, które uznałabym za warte publikacji. Ale widzę, że właśnie power games wjechało, więc mamy to
Happy hacking

Mieliście czas zabłysnąć. :P zostało przyjęte to, co mi się najbardziej spodobało. Poszło na serwer. Dla tych, co mają przypisanie w szybkich akcjach i nie chcą widzieć starej nazwy, powinni zrobić przypisanie jeszcze raz. Ale nie trzeba dla poprawnego działania programu.
po co mi sygnatura?

zmień nazwę grupy