archiwum propozycji

zmiana nazwy z elten quentingameroom na coś prostszego

Started by balteam 36 posts last post 3 days ago Page 1 of 2

#1 1 like

Proponuję odquentinić też nazwę i ogólnie jaka by na koniec nie była, nie musi to mieć w sobie nazwy elten, jest na eltenie i fajnie. Bez sensu jak programy na eltenie mają w nazwie elten, chociażby potem tyle grup na e.
No a bardziej na poważnie, zbyt długa ta nazwa, taka nijaka.
Moje propozycje:
Jeśli coś z eltenem w nazwie to:
playten
gamezone
game house
aures - czyli uszy z łaciny, teraz ai bierze z tego języka sporo, więc idźmy za tędem hehe.

Oczywiście jako autor programu, no to Papierek masz ostateczną decyzję, ale fajnie serio by to na coś zmienić.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

To prawda, ja łapię się na tym bardzo często, że mówię po prostu quentin, bo ta nazwa jest w ogóle nieprzyswajalna dla mnie, zbyt generyczna
Happy hacking

Chyba zostaje. Po pierwsze, ludzie pewnie się poprzyzwyczajali. Po drugie, to, że w nazwie jest gameroom nie oznacza, że jest to quentin. Elten gameroom, czyli pokuj gier dla eltena. Ale nie przenoszę, bo może znajdę coś, co chwyci lepiej.
po co mi sygnatura?

Elten Game Room brzmi sztucznie, ale słowo Elten bym zostawił. To jest jednak Eltenowy program i bardzo z nim powiązany. Zobaczcie, jakaś zupełnie losowa nazwa, w rodzaju Lama (dźwięk w Quenyi) może chwycić, ale nie powie od razu ludziom: hej, jak macie Eltena, to nie musicie tego szukać ani instalować nowej appki.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

No ale tak
to elten youtube,
elten freesound, elten skeed. W jakichś postach po prostu się napisze, że program dostępny w eltenie. Ci co mają eltena to
go nie instalną, a
resztę elten przyciągnie.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

elten PapGame albo samo PapGameXD

EltenGames :) EltenGry
INFP

game arena,
power games
albo blind kurnik ;d

Nazwa z Areną mi się spodobała.
INFP

Team game arena

Na razie chyba power games mi najbardziej odpowiada. W drugiej kolejności warjacje z areną
po co mi sygnatura?

Table Games :) Gry stołowe xD
INFP

nie, bo nie będą tylko stołowe :P

Blind Arena

#15 2 likes

Mi się nie podoba to wrzucanie we wszystko słowa blind. Jasne rozumiem jeśli jest to wariant gry np. blind tennis albo blindfootball, ale w tym przypadku wydaje mi się to zbędne

audio empire

i co z nazwą? Którą bierzemy?

jak dla mnie power games. Ale mam taki trochę z tym problem, że ludzie teraz zaktualizują i nagle i m zniknie program.
po co mi sygnatura?

Z drugiej strony to wszystko nadal świerze rzeczy. Można stworzyć post, że ludzie, za trzy dni zmiana nazwy i trzeba będzie pobrać raz jeszcze. Może w ogóle stworzyć mechanizm wewnętrznych komunikatów na takie okazje. Czyli jeśli uruchamiasz program, najpierw sprawdzane są ogłoszenia parafialne i w razie czego wyświetlane nowe.

No już bez przesady, wejdą wp rogramy, zobaczą nowy i się kapną.
Po drugie na forum można o tym pisać. Po trzecie sporo z ludzi ma znajomych co grają, więc jak nie ja to ty powiesz albo jakiś Grzesiek.
A no i na grupie jest już 25% graczy, także wystarczy każdemu wysłać PM, albo wiadomość dzienną, no tyle opcji jest, że nie ma cprzesadzać.