Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Started by Julitka 922 posts last post 7 years ago Closed Page 42 of 47

#821 2 likes

Tylko, że to bardziej chodzi raczej o nasze stwierdzenia, że to ciut dużo jak na śniadanie i że już lepiej sobie kupić samemu.

W ogóle uważam, że przepłacacie. Mnie to rybka, bo nie jadę, ale opinię mam prawo wyrazić, chyba...
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Złożyłam samokrytykę jak za czasów Związku Radzieckiego więc chyba mogę wyrazić swój pogląd.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#824 2 likes

A nie zdziwię się jeśli drugiego razu nie będzie względnie administracja powie sobie, że nigdy więcej. Ten raz można sobie pozwolić, a na drugi... Cóż, jeśli będzie miało to sens, to zawsze można naprawdę coś oddolnie spróbować, a może rzypadkiem wyjdzie.

Chodziło mi o kolegę programistę. No, ale trzecia przyjaciółka w teamie, To już coś.

Acha. Zaliczka zapłacona:).

#827 1 like

Podejrzewam, że jeżeli coś więcej w ogóle robić, to w małym gronie, oddolnie i nieformalnie
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

#828 2 likes

Ja nie wiem czy to taki piękny tekst na sygnaturkę, zaraz ktoś się zacznie Ciebie o to czepiać znając życie.

Ojej. Racja, ale to moja pierwsza sygnaturka. Jak to się mówi, człowiek uczy się na błędach.

#830 1 like

Wiecie co? Dyskusja w tym wątku w tym momencie zwyczajnie nie ma sensu. Kto nie wpłacił, to nie wpłacił i niech sobie nie wpłaca, albo ruszy śmierdzące, rozleniwione dupsko i niech wyśle przelew ekspresowy. Jak nie, to walcie się wszyscy na ryj.
Poza tym, jakikolwiek kontakt z administracją / moderacją / główno dowodzącymi jest na tyle utrudniony, bo ktoś nie potrafi się postawić komuś, żeby łaskawie, do ku**y nędzy odebrać telefon... Takie zachowanie właśnie jest dziecinne. Niestety, głównodowodzący jest osobą publiczną, czy tego chce, czy nie, ale nie, bo przeca po co, skoro można jechać na wakacje i mieć wszystko i wszystkich w piździe.
Dajta więc spokój se z tym zlotem, bo i tak nic nie będzie.

#831 2 likes

Główno dowodzący, jak raczyłeś to ująć, ma też takie coś, jak żcie prywatne. Sory, ale jestem tu - na Eltenie i staram się odpisywać prywatnie, jak i na forum. Tak, czasem trzeba czekać chwilkę na odpowiedź, ale tak już bywa.
Sory, ale gdyby teraz 200 takich żywków zaczęło do mnie wydzwaniać, to nie miałbym czasu ani na sen, ani na jedzenie, a gadać musiałbym chyba dwiema wargami co innego na raz.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#832 1 like

Ja rozumiem, że matematyka matematyką, ale bez przesady, nie ma dwustu mnie. Zresztą nawet jak ja mam sobie swoj eżycie prywatne, to dosłownie minutę na 2 pytaniapotrafię poświęcić.

#833 1 like

Tylko że ty ludzi, którzy coś od ciebie chcą masz pewnie z 10 razy mniej niż Dawid.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

A nie lepiej, żeby Dawid po prostu napisał: słuchajcie, od tego do tego nie ma mnie na eltenie i tyle?

Bo, szczerze mówiąc to się akurat zbiegło z datą finalną złożenia zlotowych deklaracji i ludzie mogą tego najzwyczajniej w świecie nie wiedzieć.

#836 1 like

Jak widać, Pajper jest, ale ma priorytety i mu się nie dziwię. Jakby faktycznie miał każdemu odpowiadać...

Co raz lepiej- tylko wziąć popcorn, hipsy i czytać ciąg dalszy tej komedii.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

@Łysy To przynajmniej jedz ten popcorn w ciszy, ok? Inni chcą oglądać w spokoju.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Oczywiście- zawsze staram się jeść cicho.
--Cytat (Julitka):
@Łysy To przynajmniej jedz ten popcorn w ciszy, ok? Inni chcą oglądać w spokoju.

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#840 2 likes

No dobra. To ile tych nieszczęsnych zgłoszeń? :(