A nie zdziwię się jeśli drugiego razu nie będzie względnie administracja powie sobie, że nigdy więcej. Ten raz można sobie pozwolić, a na drugi... Cóż, jeśli będzie miało to sens, to zawsze można naprawdę coś oddolnie spróbować, a może rzypadkiem wyjdzie.
Wiecie co? Dyskusja w tym wątku w tym momencie zwyczajnie nie ma sensu. Kto nie wpłacił, to nie wpłacił i niech sobie nie wpłaca, albo ruszy śmierdzące, rozleniwione dupsko i niech wyśle przelew ekspresowy. Jak nie, to walcie się wszyscy na ryj. Poza tym, jakikolwiek kontakt z administracją / moderacją / główno dowodzącymi jest na tyle utrudniony, bo ktoś nie potrafi się postawić komuś, żeby łaskawie, do ku**y nędzy odebrać telefon... Takie zachowanie właśnie jest dziecinne. Niestety, głównodowodzący jest osobą publiczną, czy tego chce, czy nie, ale nie, bo przeca po co, skoro można jechać na wakacje i mieć wszystko i wszystkich w piździe. Dajta więc spokój se z tym zlotem, bo i tak nic nie będzie.
Główno dowodzący, jak raczyłeś to ująć, ma też takie coś, jak żcie prywatne. Sory, ale jestem tu - na Eltenie i staram się odpisywać prywatnie, jak i na forum. Tak, czasem trzeba czekać chwilkę na odpowiedź, ale tak już bywa. Sory, ale gdyby teraz 200 takich żywków zaczęło do mnie wydzwaniać, to nie miałbym czasu ani na sen, ani na jedzenie, a gadać musiałbym chyba dwiema wargami co innego na raz.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Ja rozumiem, że matematyka matematyką, ale bez przesady, nie ma dwustu mnie. Zresztą nawet jak ja mam sobie swoj eżycie prywatne, to dosłownie minutę na 2 pytaniapotrafię poświęcić.