Zuzler, dobrze kombinujesz, no i to w duchu mojego wczorajszego postulatu w innym wątku, żeby sama społeczność wykazała jakąś inicjatywę, a jeśli się okaże, że coś z tego będzie, to Dawid i ewentualna moderacja mogą ewentualnie dołączyć, jak zechcą i będą mieli czas. A droga odwrotna, że trzeba użytkownikom coś podawać na tacy, prócz samego progrmu, to droga do nikąd. A więc - weźmy się i zróbcie.
Zastanawiam się tylko, co z kwestią osób jeszcze niepełnoletnich, skoro robimy na włąsną rękę, mogą być schody z meldowaniem i tak dalej. CHociaż oficjalnie też by były. Może niech się ktoś kompetentniejszy wypowie, jak takiego mamy?
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
Powiem tak: póki co, to obawiam się, że nieprędzej cokolwiek się uda znaleźć, niż na jesień, przy czym w październiku mamy pewnie Reha w Warszawie no i już ta pogoda nie ta może być. Z kolei zapewne im dalej sezonu wyjazdówkowego, tym taniej.
To osoby pełnoletnie po prostu papatki. CHyba, że przyjadą z rodzicami, ale wtedy będzie skomlenie nad uszkiem, że łoo, a przecież łon się pokalecy, albo cóś innego zrobi sobie.
Na sierpień jakiś hotel pewnie da się ogarnąć, w każdym razie mi pasuje prawie każdy termin jeszcze przez jakiś krótki czas, a potem większość terminów;D Tylko przed takim zlotem jakoś to sensownie rozplanować trzeba, mam na myśli, cośmożna ustalić w małej grupie i rzucić info szerszej, kto chce to wpada.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Nic specjalnego nie wymyślimy co do niepełnoletnich poza pogadaniem z rodzicem kogoś znajomego aby z nim go puścili. Oficjalnie tu nic nie załatwisz, skoro to nieoficjalne zloty siłą rzeczy. Kto chce to na ogół coś wykombinuje. Wszystkiego nie przeskoczymy.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Dlaczego nie? Było to już kilka razy powiedziane. --Cytat (magmar): Kto ma spróbować? Musi to zrobuć ktoś z moderacji, załóżmy żebym chciała i ja jako Magmar nie mam takich uprawnień,
Nie, ale nie jestem nawet w moderacji i mam za mało danych kto jedzie ile pokoi zamówić itd. Zadzwoniłam w kwietniu do HHomera i były miejsca nie wiem jak wygląda sytuacja teraz.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
CO do uprawnień. Jeśli dostanę zgodę moderacji, że załatwiam sprawę w ich imieniu tzn. jako ich przedstawiciel mogę się w to zaangażować. Muszę mieć jakąś decyzyjność. Tu należy dzwonić lub pisać do działu marketingu itd. Jako zwykły użytkownik tego nie zrobię, tak więc.. piłka w grze.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Przedewszystkim teraz trzeba sié spytać kto chce jechać jeszcze raz, skoro tylko rezerwacja pokoi ma być a na 49 osób 23 zadeklarowały, że chcą coś więcej, plus czasu trochę minęło, myślę, że jeszcze jak to mniej oficjalne, to kilka ludzi odpadnie i może 15 20 ludzi zostaje.
This site uses cookies to enhance your experience.