Rozumiem, że jeśli nie przeszkadza mi to w chodzeniu, to poboleję, poleczę się i pojadę. Może zrezygnuję z tego czy owego na tej wycieczce, ale pojadę. Jeśli nie jestem w stanie wyjść z domu, to grzecznie przyznam się wszystkim, którzy liczyli na to, żę z nimi pojadę i z pokorą odwołuję wszystkie rezerwacje.
Ok, ja mówię o sytuacji, że palące problemy wymagają szybkich rozwiązań, a te mniej palące mogą zwykle poczekać. Pomysł zjazdu raczej pilnym tematem nie jest.
Grzezlo ja osobiście usiłowałam w tej sprawie dogadać się z przedstawicielką moderacji i spotkałam się z miłą acz mało konstruktywną odpowiedzią, jeszcze nie czas mmy się tym zajmiemy itd.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Owszem, spotkałam się z jak najgorętrzą chęcią pomocy, która polegała na intensywnym przypominaniu o konieczności natychmiastowego przeprowadzenia ankiety i przyspieszenia wiadomych działań. --Cytat (magmar): Grzezlo ja osobiście usiłowałam w tej sprawie dogadać się z przedstawicielką moderacji i spotkałam się z miłą acz mało konstruktywną odpowiedzią, jeszcze nie czas mmy się tym zajmiemy itd.
Niestety odbijamy się od muru praktycznie wszędzie. I proszę nie podnosić argumentów przeciw ośrodkom. Te zdecydowanie nas odrzucają, a w obecnej sytuacji zamknięcie kilkudziesięciu Eltenowiczów w hotelu i to bez sali konferencyjnej, która sama w sobie jest rozwiązaniem mocno średnim, to samobójstwo. Pozabijamy się!
To był etap Julitko pisałam i pytałam wielokrotnie co dalej. Dzwoniłam do Homera, do Lublina do hotelu Cent np. ale nie byłam im w stanie ppodać konkretu z resztą ja jako nawet nie członek nie mogłam nic zrobić. WY nie jednokrotnie obiecywaliście, że się tym zajmiecie i wyszło jak zwykle
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Ależ to bzdura! Przez cały dzień ludzie na Reha są albo na sporym, otwartym terenie, albo mają zapewnione od groma aktywności wszelakich, od nudnych konferencji po sporty różne. Nawet, jeżeli sobie tam wieczorem radzą, to cały dzień mają na spożytkowanie energii. Dwa dni nieustannego nudzenia się i łażenia po pokojach raczej nie będą lifetime experience. --Cytat (Zuzler): Zależy co chcemy tam robić. Na Reha ludzie radzą sobie w hotelu z integracją, choć sali konferencyjnej nijakiej tam nie mają do dyspozycji.
Robią, ale się tak nie nudzą. No bo wyobraź sobie: Rano wstajesz, idziesz na śniadanie i... Co dalej? Cały dzień snujesz się po pokojach? Nawet na wyjeździe integracyjnym, zwykłym, zawsze jest jakieś miejsce, gdzie schodzą się grupki, gdzie są jakieś większe zebrania/imprezy/popijawy... --Cytat (Zuzler): A pewnie, mają to wszystko, ale potem i tak robią swoje.
Ja też uważam, że wynajęcie tylko hotelu z pokojami to słaby pomysł, by musiałabyć w miarę mała grupa chętnych aby gdzieś połazić sensownie. No, ale jak większości wystarczą tylko pokoje, heh spoko, jednak z ankiety to nie wynikało chyba, teraz już nie przekopię się do wyników.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Niestety nie do wszystkich dociera ten argument. Załóżmy więc, że wynajmujemy hotel, pokoje i jakąś tam powierzchnię na spotkania/konferencje/biby. Ceny w niebo wstępują i to rezerwując kilka miesięcy wcześniej. --Cytat (balteam): Ja też uważam, że wynajęcie tylko hotelu z pokojami to słaby pomysł, by musiałabyć w miarę mała grupa chętnych aby gdzieś połazić sensownie. No, ale jak większości wystarczą tylko pokoje, heh spoko, jednak z ankiety to nie wynikało chyba, teraz już nie przekopię się do wyników.
--Koniec cytatu Niestety nie do wszystkich dociera ten argument.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
This site uses cookies to enhance your experience.