hej, stwierdzam że dam całą liste co mam do sprzedania i nie będę rozbijał na pojedyncze wiadomości 1.Samsung Galaxy S10 Plus, 128GB wersja podstawowa. Stan idealny tak jak by wczoraj był 2019. w zestawie telefon, etui, pudełko kostka ładowania, brak kabla usb C, kolor czarny. Cena 400 zł do nego plus koszt wysyłki. 2.Komputer stacjonarny mały desktop ala SFF, procesor i5 760 4 rdzenie, 6GB ram, 320GB hdd Radeon HD 4350,, napęd dvd, wszystko sprawne nowa pasta i inne takie. Zainstlowany Windows 7 Pro, Cena 120 zł do nego plus koszt wysyłki. 3.Pad Sony Dual Sense stan idealny kolor niebiesko biały. cena 170 zł plus koszt wysyłki. Wysyłka możliwa do domu jak i do paczkomatu inpost. Zainteresowanych zapraszam do wiadomości prywatnej.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
no co ma być w zestawie jest telefon pudelko adaptary z usb c na a i usb c na micro oraz sama kostka ładowania, brak kabla usb C ale moge jakiś dosztukować
AAA dobra, bo to telefon z kostką, a ja to potraktowałem jako osobna pozycja i ździwiła mnie cena. Dobra, nie zainteresowany xd
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.