Archiwum

Wyprzedaż lista w ogloszeniu, mysz, telefon, pad, komputer, karta dźwiękowa

Started by proszczok2137 8 posts last post 4 months ago Closed

#1 Edited

hej, stwierdzam że dam całą liste co mam do sprzedania i nie będę rozbijał na pojedyncze wiadomości
1.Samsung Galaxy S10 Plus, 128GB wersja podstawowa. Stan idealny tak jak by wczoraj był 2019. w zestawie telefon, etui, pudełko kostka ładowania, brak kabla usb C, kolor czarny. Cena 400 zł do nego plus koszt wysyłki.
2.Komputer stacjonarny mały desktop ala SFF, procesor i5 760 4 rdzenie, 6GB ram, 320GB hdd Radeon HD 4350,, napęd dvd, wszystko sprawne nowa pasta i inne takie. Zainstlowany Windows 7 Pro, Cena 120 zł do nego plus koszt wysyłki.
3.Pad Sony Dual Sense stan idealny kolor niebiesko biały. cena 170 zł plus koszt wysyłki.
Wysyłka możliwa do domu jak i do paczkomatu inpost.
Zainteresowanych zapraszam do wiadomości prywatnej.

A coś więcej o tej kostce do ładowania?
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

no co ma być w zestawie jest telefon pudelko adaptary z usb c na a i usb c na micro oraz sama kostka ładowania, brak kabla usb C ale moge jakiś dosztukować

AAA dobra, bo to telefon z kostką, a ja to potraktowałem jako osobna pozycja i ździwiła mnie cena.
Dobra, nie zainteresowany xd
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

Zamykam wedle prośby autora.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.