Straciliśmy kontrolę nad serwerem
Back to Archiwum Eltena#101 DJGraco
Ja sobie nawet zostawie nazwę bloga tak jak mi zmienili XD, bo mi się spodobała.
#102 pates
fajna jest hehe, moja też niezła, aale wole starą wsumie.
#103 lwica
EEE. A mojego nie zmienili, rozumiecie to? :P Ale sama sobie go sciumbacze może.
#104 Syntezator
Farewell, dear Ciumbaks! Hope to see you again on board! Ale cała akcja rzeczywiście przednia :) Trzeba koniecznie zachować ten wątek dla potomności.
#105 CIUMBAK
Lista zciumbaczonych blogów jest na naszych udostępnionych plikach, tak więc komu nie chce się zpisywać śmiało zapraszamy do pobierania!
#106 Monia01
Dziękuję, Ciumbaki :D
🇺🇦 🇵🇱
#107 CIUMBAK
Witajcie,
Jeszcze jeden wpis od nas, chcielibyśmy się ujawnić. Kto stoi za tym kontem? Kto stoi za grupą Ciumbak z o.gon?
Pomysł zrealizował Dawid zmieniając nazwy blogów, natomiast to konto, z którego teraz piszę należy do mnie czyli do DJa Graco.
Dobre no nie?
#108 pajper
Wątek, zgodnie z prośbą, trafia do archiwum.
Zmodyfikowałem pierwszy wpis, dodając małe podsumowanie.
A na koniec pozwolę sobie podsumować akcję tworem samej Elanor. :)
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#109 pajper
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#110 misiek
Końcówka najlepsza. XD
#111 mucha
no dobre to było
#112 lwica
Hahahahaaaa. O nie! TO jest piękne!
#113 pates
świetne!
#114 annabeth
O ja ciumbaczę hahaha, zaciumbaczyście po prostu. Przyznam że sie nabrałam a teraz nie mogę ze śmiechu. :D
#115 pates
a jaka to była notatka dźwiękowa przy użytkownikach?
#116 pates
tak wgl, wyobraziłem sobie teraz jak to ktoś by mówił jak poseł, i brzmiało by to cokolwiek dobrze.
--Cytat (Syntezator):
No i stało się! Nastała nowa era, era Ciumbaka. Upada cywilizacja z takim trudem przez człowieka budowana. Kształtuje się na oczach naszych nowy porządek, w którym Ciumbak znaczy wszystko. Ciumbak to pierwsze słowo jakie nowo narodzone dzieci będą od teraz wypowiadać. Ciumbak to nowa myśl przewodnia wszystkich narodów zamieszkujących Ziemię. To kamień węgielny, fundament, światło, które poprowadzi ludzkość do wiecznej ciumbaczności. I zjednoczą się oni pod jednym, ciumbakowym sztandarem. Wszystkie ziemie połączą się tworząc wielką Wszechciumbacką Republikę, w której nie będzie już smutku, biedy i głodu, gdyż wspaniała idea ciumbaczności usunie w cień te problemy. Ciumbak to nasza przyszłość! Otwórzmy nasze serca, oczy i umysły i niech ciumbak wypełni nas po brzegi. Ja wstępuję w szeregi Ciumbaków, bo lepszej drogi nie widzę! Ciumbak- to brzmi dumnie!
--Koniec cytatu
#117 hazel96
Booooże, Elanor... Popłakałam się. :D :D :D
--Cytat (Elanor):
To! Jest! Dramat!
Przebili Lolka, tych wszystkich Klaudiuszków Cezarków i nawet stare buty, czy tam skarpety, nie pamiętam jak to było. Tylko, zabijcie, nie wiem, co to są Ciumbaki.
Chociaż... Chyba mi się przypomina taka piosenka.
"Ciumbaki harcują, Eltena nam psują, wszędzie już słychać, ciumbaczny ich śpiew.
Chcą być bezwzględne, są śmieszne obłędnie,
ich każda głupota, odbiera nam dech.
Zobacz sam, jak Ciumbaki łażą tam i siam,
bo Ciumbaki cały Elten zna,
Ciumbak to niezły gad.
Abrakadabra, skądś biorą się wiadra,
blogi i fora, zaciumbaczone są.
Hokus marokus, dostarcza złych pokus,
lecz Elten zwycięży, Ciumbaki won stąd!
Zobacz sam, jak Ciumbaki łażą tam i siam,
bo Ciumbaki cały Elten zna,
Ciumbak to niezły gad".
Czy jakoś tak. Mogłam pokręcić.
--Koniec cytatu
#118 hazel96
Ja też przyznaję, że się nabrałam. :D :D :D
#119 patrykkubaszczyk Archived
z mojim blogiem, to była przesada wrrr
#120 Paulinux
Co zrobisz hakerom? Oni już tacy są bezwzględni.