Straciliśmy kontrolę nad serwerem
Back to Archiwum Eltena#81 CIUMBAK
Noo, nawet to się nam spodobało... Może jednak oddamy serwer Dawidowi?
--Cytat (Syntezator):
Ciumbaki się cieszą, Eltena zawieszą
Ciumbaaaakiiii!
Serwery się grzeją, Ciumbaki szaleją!
Ciumbaaaaakiiii
Po dysku harcują, że bać się aż strach
I wyłączyć serwer nam mogą od tak!
Ciumbaaaaakiiiiii
--Koniec cytatu
#82 Bartek1
Hahaha ciumbaki szaleją zaraz będę miał ciumbakoze. elten stanie się ciumbakiem i będą tu same ciumbaki. ps. Dawid fajnie to zrobiłeś niech się ludziska pośmieją ale jutro usuń ten wątek i pozmieniaj nazwy blogów bo jak ktoś z zewnątrz wejdzie to rzeczywiście może być lekki kwas. a tak po za tym fajna inicjatywa nie można cały czas być poważnym. no to pozdrawiam wszystkich ciumbaków. wasz ciumbak.:ddd
#83 Elanor
Do stu Ciumbaków! Nie wolno usuwać tego wątku pod żadnym pozorem! Do archiwum, czy gdzie tam przenieść, ale dla potomności zostać musi!
#84 Paulinux
O, witajcie!
To ja, Ciumbinux.
Z mojej pracy umysłowej, z godzin trudu, powstały ciumbaki. Jestem dumna, że jesteśmy już na tym poziomie ciumbaczności. Dopiero teraz przeglądam Ciumbeltena, i mogę powiedzieć, że oficjalnie wstępuję w ciumbaczny ciumbaków krąg. Niech palą się nasze serca ogniem milłości do wszechciumbaka, Boga wszechciumbacznego.
#85 pates
Ciumbus, bóg ciumbaków, ciumbaczności itd.
Wątek niech zostaje.
#86 jamajka
@Elanor To były buty! Chociaż może i skarpety były, tylko już je zdjęłam z pamięci. xd
#87 Bartek1
ciumbak ciumbakiem ciumbaka pogania.
#88 CIUMBAK
O i właśnie tak ma być! Brawo Ciumbakowicze!
#89 lwica
Szanowny Ciumbaku. W imieniu całej Ciumbaczności Ciumbeltena proszę o przeniesienie tego wątku do archiwum, i zarchiwizowanie wszystkich ciumbacznych nazw blogów, i czego tam jeszcze. Ciumbzdrawiam!
#90 Moonlight22
Ja także, jak moja przedmówczyni, proszę o to i jeszcze dodam: Przestań próbować być kimś, kim nie jesteś, tylko bądź ciumbakiem!
#91 Ciumbaczek
Ale odciumbaczeni- od ciumbaków trzy kroczki w tył, bo jeśli nie to wam przyciumbaczymy naszym mega ciumbarycznym ciumbakowirusem, i zostaniecie naszymi ciumbacznymi sługusami. Ciumbaki są zaciumbaczyste.
#92 Ciumbaczek
Wasza Ciumbaryczność- jakie kolejne zadania związane z atakiem na ciumbaczny serwer?
#93 skrzypenka
o kurde, eh, jam się dała nabrać. :d
#94 magmar Archived
CIumbak istnieje naprawdę. Mówił coś o pupie jak sądzicie co autor miał na myśli? CHyba nie to, że ma nas w poważaniu, a może to, że daliśmy się upupić tylko dlaczego? Ciumbaku bądź tak łaskaw i wyjaśnij nam dlaczego akurat tymi słowami objawiłeś nam swoje istnienie.
#95 Irniss
hahahahahahjaahahahah dobreto
#96 CIUMBAK
Uwaga, uwaga, uwaga!
Ogłaszamy,że oficjalnie serwer wraca do rąk szanownego Pana Dawida, jak pewnie się już większość spostrzegła wszystko było prima aprillisowym żartem, tak więc ten tego... DO zociumbaczenia w przyszłości!
#97 lwica
Weźcie to do archiwum dajcie, bo to jest piękne!
#98 DJGraco
Dla zainteresowanych mogę udostępnić listę blogów po ciumbaczemu, skopiowałem co się da.
#99 lwica
Ja ją przepisałąm ręcznie. Ale też mam, więc mogę dać. Ps. Najważniejsze wpisy z forum, też przyciumbiłam do siebie. Więc też piszcie, gadajcie, i ciumbijcie.
#100 pates
zostawcie ten wątek! Zostawcie wątek! A nazwy też mam