przytulnemiejsce.pl
Back to Sieci społecznościowe#1 violinist Archived
w imieniu swoim i administracji, chcielibyśmy zaprosić na pół otwarty, publiczny serwer teamtalk, pod adresem:
przytulnemiejsce.pl
mile widziane stałe kanały, stali użytkownicy i jeszcze więcej! :)
wszelakie pomysły co do poszeżenia grona na serwerze mile widziane! :)
czujcie się jak u siebie w domku! :) tutaj nie ma żadnego systemu zero jedynkowego! :) nikt nie musi się niczego obawiać! :)
Zgłaszajcie się po konta i wpadnijcie i przekonajcie się sami! :)
pozdrawiamy załoga przytulnego miejsca! :)
#2 DJGraco
Oo, najpierw polteam, teraz przytólne miejsce, co będzie następne? XD
Oczywiście w wolnej chwili luknę.
#3 markus1234
A jaki sposób logowania?
#4 daszekmdn
Następny będzie it's soft xD
#5 lwica
Zajżę tam kiedys do was
#6 violinist Archived
serdecznie zapraszamy! :)
#7 markus1234
Jak ten serwer będzie dodany do publicznych, to może skorzystam, chociaż na razie nie mam chęci tam wchodzić, bo jest przecież nvps, i ten drugi serwer, którego nie będę wymieniał. pozdrawiam.
#8 daszekmdn
Ten Mietkowy serwer, jest przecież tym który reklamuje...
#9 violinist Archived
tak dokładnie tak.
#10 markus1234
No ale ma inną nazwę, ja przynajmniej mam go inaczej wpisanego.
#11 daszekmdn
Ale to nie ma różnicy. Są dwie domeny :/
#12 violinist Archived
jedna i druga domena będzie wskazywać na ten sam serwer...
#13 markus1234
Aaaaa, rozumiem. Myślałem, że to jest jakiś zupełnie nowy serwer. Pozdrawiam.
#14 violinist Archived
domena ruszyłą, więc zapraszamy! mamy ubogą ale skuteczną dministrację, a i ręce do pomocy się przydadzą, skoro to będzie serwer publiczny, tylko trzeba czekać aż bioern doda...
#15 misiek
To uczucie, gdy właściciel niema własnego zdania i zakłada podobną rzecz w ten sam dzień co konkurent, tylko po to by mu zrobić na złość. Czy tylko ja mam takie wrażenie?
#16 tomecki
Co by i nie było, wszystko zweryfikuje czas. Tych serwerów się ostatnio mnoży i to chyba najlepszy dowód na to, że jedyna, słuszna administracja nikomu na zdrowie nie wyszła.
#17 daszekmdn
@Łysy Ten serwer istniał wcześniej, tylko teraz się otworzył.
#18 Zuzler
A Tyflonet jak istniał 10 lat temu, tak istnieje do tej pory i z tych serwerów, które znam to jest jedyny, z któreo ludzie są od paru lat ci sami xd
#19 zywek
Ja z nvps nie odejdę i nigdy go nie wyłączę, póki ostatnia osoba będzie tam ze mną rozmawiać.
#20 mikolajholysz
--Cytat (Zuzler):
A Tyflonet jak istniał 10 lat temu, tak istnieje do tej pory i z tych serwerów, które znam to jest jedyny, z któreo ludzie są od paru lat ci sami xd
--Koniec cytatu
Oj, tu się nie zgodzę. Ja zaczynałem w jakimś 2k14 i tam się znacznie, znacznie lepiej działo. Teraz poziom dyskusji wg mnie spadł dość znacznie. Fakt, przybyło pare wartościowych osób, ty i tygrysica chociażby, ale to jest kropla w morzu reszty ludzi.