Ja uważam, że z tymi serwerami to jak z polityką troche. Komuś się coś nie podoba, nie można dojść do porozumienia, jedna frakcja rozpada się na dużo mniejszych, ale z czasem przetrwa tylko kilka, a reszta wymrze śmiercią naturalną, a ludzie przejdą znowu do kilku konkretnych. Rok, 2 a zostaniemy znowu z max trzema większymi serwerami.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
Zgadza się :) Misją PolTeam.net jest stworzenie fajnej sympatycznej społeczności. I co najważniejsze szukamy osób które stworzą klimat do którego będzie się chciało powracać :) Jako zespół odcinamy się od wszelakich kłótni czy innych spięć. Wierzymy że razem zrobimy coś fajnego.
Np. brak możliwości nagrywania rozmów, brak możliwości wrzucania plików, i banowanie za to, że pokłucisz się z kimś. Tak słyszałem, że takie warunki tam są.
oh to nie wchodzę. czasami kłutnie są nie uniknione. ale z drugiej strony kłutnie psują atmosferę, a tego by team serwerowy nie chciał. ich polityka, ich sprawa. ale ja bym troszkę rygor zmniejszył i kazał się kłućić na PRV
Gracjanie. A to nie jest kwestia ustawień? Przecież dla każdego serwera się osobno odznacza, żeby automatycznie CIę nie łączyło z kanałem głównym. Nie pamiętam dokładnie w której zakładce ustawień to jest, ale gdzieś napewno. ;D --Cytat (DJGraco): Ja powiem zdanie nt serwera. Nie oceniam go negatywnie, ale widzę pewne wady: - kiedy wchodzę, to wrzuca mnie od razu na kanał główny, nie lubię tego typu zzabiegów, - brak możliwości założenia kont osobistych dla użytkownika.
I to w sumie tyle, ale życzę temu serwerowi, żeby się rozwijał
--Koniec cytatu
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Ciężko się do Was ostać bo autor programu coś zepsuł. Moje średnie tłumaczenie z angielskiego ze strony: Firewall na naszej stronie został zaktualizowany, co niestety powoduje problemy z logowaniem się na serwery z wykorzystaniem Facebooka. Klient zgłasza problem bezpieczeństwa przy próbie sprawdzenia aktualizacji a lista serwerów publicznych jest pusta. Rozwiązanie zostało Nam zgłoszone i zostanie wykorzystane niebawem. Czy jakoś tak.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
This site uses cookies to enhance your experience.