EltenLink

#21 matius

Drogę do Kronosa już mam zrobioną dawno temu. Wczoraj poraz pierwszy udało mi się przejść całą trasę powieszchni i dotrzeć do pałacu Zełusa.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2026-02-12 19:53

#22 matius

WItajcie.
S. P. O. I. L. E. R.
Mam problem ze zdobyciem Gigarosa. Pokonałem ósmy raz Kronosa. Zagreus powiedział, że przekazuje nam tę włucznie. I dialog się zakończył. Jak się zakończy to... przenosi nas na rozdroża i powiniśmy zebrać tę włucznie, ale jej się nie daje zebrać, bo w trakcie dialogu nie możemy ruszać postacią. I niby gdzieś przy łużku powinna być włiucznia. Jednak nie mogę jej zebrać. Nie wiem co robię nie tak.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2026-02-15 19:51

#23 exterminator

Wszystko robisz dobrze. Mod nie widzi gigarusa. Po tym jak melinoe mówi że coś jest przy łużku, trzeba na czuja chodzić i wciskać klawisz.

Time to exterminate.
2026-02-18 17:19

#24 exterminator

Fabuła ukończona.

Time to exterminate.
2026-02-28 08:54

#25 zegarmistrz

MOd nie czyta nam ustawień, a to niestety, jest bardzo duży problem.

2026-03-05 16:16

#26 mojsior

nie czyta wszystkich ale ocr działa tam bardzo ładnie, z resztą jedyne co dla nas może być użyteczne z tamtąd to tryb boski chociaż któż by chciał z tym grać.
Ustawienia muzyki, no ewentualnie zmiana sterowania klawiszy choć mi się zdaje że to akurat jest czytane.

2026-03-05 20:36

#27 matius

I więcej właściwie nie jesst nam potrzebne. Przeszedłem główne zakączenie gry.

2026-03-09 21:27