gangsta simulator jóż jest!
Back to Archiwalne#21 Adasadula
Negatywne emocje to ty jedynie tutaj wylewasz XD, na AG wykazywałeś się podobną toksycznością i problemami z odbieraniem krytyki, a jak mówiłem tam selekcję użytkowników jakąś mają. W tej chwili trudno o miejsce gdzie takie "nasze GTA" zyska rzeszę fanów, szczególnie że coś takiego każdy może se z dowolnym chatbotem czy inną sztuczną głupotą wyklepać w kilka minut, i ne jest to nic nowego. To już napad bandytów był bardziej udany, przynajmniej pośmiać się było z czego ;).
#22 pates
Patricus, otrzymujesz ostrzeżenie za sztuczne używanie przekleństw rozumiem czasem ale co drugie słowo tak to trochę słabe, po za tym, za obrażanie innych. Jeszcze jeden raz, a dostaniesz owocka. Znaczy bana.
#23 patricus
dobra pierdolcie się, faworytyzm to tu jak nic. ja wyhodzę z tego forum
sadula nie dostał ostrzeżenia.
dosyć tego.
#24 djdenismusic
@patricus lepiej byś wznowił sidnaya, czy jak mu tam było. przynajmniej można się było pośmiać :D
#25 pates
Niby czemu Adasadula miałby dostać ostrzeżenie, bo ja tu nie widzę niczego co by miał zrobić takiego co by na nie zasługiwało, ale widzę, że problem się w sumie sam rozwiązał, a wątek, hmm, zostawić, czy zamknąć, tak was zapytam?
#26 zywek
A ktoś będzie grał w to coś w ogóle? Przecież zniknie za chwilę.
#27 mojsior
oj jak ja kocham tego eltena za takie akcje, lepiej niż u kiszaka na jego streamach, no dalej aż miło się czyta, więcej takich wątków nam potrzeba essa
#28 miki2137
404 XD
#29 djsenter
Ten cudowny wątek zasługuje na jakąś archiwizację :D :D