Testuję i zastanawiam sie, czy to takie fajne, że jak wchodzę w grupę, przykładowo PSE, to zamiast kolejnego okienka dialogowego mi się to PSE rozwija i pokazują tam się fora tej grupy obok. Jak chcę to znowuż zwinąć, muszę wrócić się do nazwy tej grupy i tapnąć. Odruchowo wciskam wstecz i wychodzę z aplikacji zanim ogarnę, że to nie było okienko, z którego można się wycofać, tylko lista, co się zwija i rozwija. A jak sobie człowiek tak rozwinie kilka grup to dopiero się zrobi pierdzielnik i flickowania od holery. Fajnie pokazać konkretne fora danej grupy tak, jak widok wątków na danym forum, czyli wciskam wstecz albo przejdź wyżej i już.
Potwierdzam problem. Myślałam, że to bug. -- (papierek): Testuję i zastanawiam sie, czy to takie fajne, że jak wchodzę w grupę, przykładowo PSE, to zamiast kolejnego okienka dialogowego mi się to PSE rozwija i pokazują tam się fora tej grupy obok. Jak chcę to znowuż zwinąć, muszę wrócić się do nazwy tej grupy i tapnąć. Odruchowo wciskam wstecz i wychodzę z aplikacji zanim ogarnę, że to nie było okienko, z którego można się wycofać, tylko lista, co się zwija i rozwija. A jak sobie człowiek tak rozwinie kilka grup to dopiero się zrobi pierdzielnik i flickowania od holery. Fajnie pokazać konkretne fora danej grupy tak, jak widok wątków na danym forum, czyli wciskam wstecz albo przejdź wyżej i już.
A ja też zwracam uwagę na śledzone wątki i ich sortowanie bo się ono odbywa przynajmniej u mnie jakoś dziwnie nie od najnowszych tak jak na kompie tylko jeszcze dokładnego schematu nie wyłapałem.
Chciałbym zgłosić problem, który występuje u mnie, czyli na Samsungu Galaxy M15 5G. Mianowicie, nie mogę nagrywać postów na forum. Gdy klikam opcję reply, a następnie opcję Record, to nie chce się w ogóle nagrywać. Chciałem przetestować, w jakim trybie mój Samsung będzie nagrywał w stereo, ale niestety, nie działa mi to. Aplikacja została uaktualniona do najnowszej wersji dzisiaj.
Mam ten sam problem co Markus. Telefon Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G z Androjadem 13 na pokładzie. Po naciśnięciu reply, a następnie record nic się po prostu nie dzieje. Zmieniłem w ustawieniach tryb mikrofonu na unprocessed. Ale potem na default bo myślałem że to może coś z tym związane i dalej nic. EDIT: W wiadomościach prywatnych także record nie działa
najbardziej irytuje to, że na forum jak chcę poczytać nazwy wątków i przesuwam się palcem w prawo, to czasami dalej on jakby przewija treść aby przeskoczyć do kolejnego wątku. Niezawsze się to dzieje, ale w większości przypadków. Tak samo jak czytam już konkretne wpisy, też słychać dźwięk przewijania, który np. w csr się pojawia przy długich wiadomościach na whatsapie lub innej platformie, z tą różnicą, że na eltenie praktycznie każda wiadomość wg csr jest długa. a no i talkback ma ten sam problem, tylko wolniej przewija, więc jak w csr jest to irytujące w skali 7 na 10, to w tb 9 na 10 :). Tak czy tak brawo, bo czytać się da całkiem ok, a to dopiero beta.
Potwierdzam problem z nagrywaniem (w wiadomościach), ale protip - jak się nagrywa przez przytrzymanie, działa. Jednocześnie proponuję zmianę układu: Obecnie przycisk "New" jest na dole. Proponuję, by był na górze, zaraz pod nagłówkiem okna.
Faktycznie nie pomyślałem o tym, dwuklik z przytrzymaniem działa, natomiast działa także dwuklik z przytrzymaniem i przesunięciem palcem w górę coś jak na Whatsappie. Powinna być o tym informacja dla czytnika ekranu, stuknij dwukrotnie i przytrzymaj aby nagrać, stuknij dwukrotnie i przesuń w górę aby nagrywać bez trzymania.
Przy okazji sugestia. Czy nie byłoby wygodniej, gdyby miast przytrzymywać na poście mieć opcje do audio playerów, polubień itd pod sweepem góra dół w sensie jak we wszystkich appkach? U Was na IOS to sie nazywa pokrętło.
to ja tu napiszę, aby nie uciekło, jak pukam 2 palcami albo jednym 2 razy, to nic to nie zmienia, mam problem odtworzyć post lub wiadomość audio, jak sobie jakoś popukam, to czasami apka się przywiesi i odtworzy, ale nie wiem jak, ten sam problem z csr oraz tb.
Nie potwierdzam problemu z odtwarzaniem. -- (balteam): to ja tu napiszę, aby nie uciekło, jak pukam 2 palcami albo jednym 2 razy, to nic to nie zmienia, mam problem odtworzyć post lub wiadomość audio, jak sobie jakoś popukam, to czasami apka się przywiesi i odtworzy, ale nie wiem jak, ten sam problem z csr oraz tb.
Apka mobilna nie synchronizuje się z aplikacją windowsową, nie wiem jak reszta, ale chodzi o wiadomości prywatne, dostałem na priv 2 wiadomości na telefonie przyszło powiadomienie o wiadomości prywatnej, odczytałem na komputerze, w telefonie nadal mam, że am nową niepreczytaną wiadoość. To raz, a dwa, dostałem dwie wiadoości jedna po drugiej, a na apce mam tylko jedną, nie widzi tej wcześniejszej. Dopóki ta pierwsza, niewidoczna w apce wiadomość wisiała w powiadomieniach to cały czas miałem na ikonce, że mam jedno powiadomiienie, otwierałem apkę, ale nie mogłem go przeczytać bo nie widział tej wiadomości, jak kliknąłem w tą wiadomość w powiadomieniach tlefonu to otworzyło apkę, ale nadal tej wiadomości nie ma, tyle, że zniknęła informacja o nieprzeczytanych,, tak czy inaczej nie synchronizują się te prywatne między windowsową, a mobilną.
This site uses cookies to enhance your experience.