Stacje radiowe

radio eska - wątek tekstowy

Started by paulinabuczynska98 194 posts last post 3 years ago Page 7 of 10

A kto był taki mądry i wymyślił newsy o 21.00?

to są wiadomości lokalne te, co były kiedyś o 6 rano
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

To dlaczego też włączają się w to eska music news? A swoją drogą te wiadomości mogłyby wrucić na godzinę 6.00.

a poco?, morze ktoś, kogo obchodzi to, co się dzieje wmieście rano nie morze?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Nie, nie zgadzam się. Nie może być wiadomości o 21.00, bo z kolei mie to nie odpowiada. Moim zdaniem imprezka powinna trwać pięć godzin.

#126 1 like

to że tobie to nie odpowiada to trudno, nie jesteś szeffową tej stacji, i już. czasami warto coś zmienić.

a tym czasem prawie od dwuch tygodni nie ma pirowskiego.

O jak to nie ma Pirowskiego, co to się stało, jakoś tego nie zauważyłam, a przecież słucham eski Warszawy. A, czyli rozumiem, że Pawełek jest sam.

nie, Rafał Adamczak

najwidoczniej jest wzastępstwie

#134 1 like Edited

A ja nadal nie czaję co Was pasjonuje w tej stacji, że aż śledzicie ją co do kropki i kto jest, kogo nie ma etc.
Dla mnie Eska skończyła się z końcem dobrej muzyki.
Ponadto to, czy Ci nie odpowiada, czy odpowiada raczej nie wpłynie w żaden sposób na Eskę, bo tam sztab ludzi przecież wszystko ustala, a ktoś może też powiedzieć, że mu o 6 nie pasuje więc nie da się dogodzić każdemu.
Rozumiem przełożenie wiadomości, bo zainteresowani wieczorem sobie odpalą, a radia najczęściej ludzie słuchają w samochodach, gdzie zazwyczaj do pracy jadą wcześnie rano.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Słuchaj, to, że ktoś śledzi kto jest, kogo nie ma w danym radiu etc niekoniecznie musi świadczyć o tym, że uwielbia daną stację radiową. Może ta osoba po prostu lubi śledzić co dzieje się w stacjach radiowych, zmiany, etc?

Sentyment, też nie słucham Eski godzinami, jak kiedyś, ale lubię wiedzieć co tam się dzieje.

A na wątku głosowym było wspomniane o jakimś radiu Europa plus. Że niby jest podobne do eski, znaczy jingle ma podobne do ewski, a jak szukałam na youtubie tego jingla co był wstawiony na wątku, to nie mogłam go znaleźć, tylko były tam jakieś inne jingle.

Rosyjskie radio, które ma podobny format do eski.

niestety, ale ja tak samo nie moge ih znaleść