Pirowski i Pawełek prowadzą wrzuć na luz? Jak to? Przecież ja słucham eski Łudź i we wrzutce na luz jest Kurzela Błażewicz i Botgdan. I mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz dlaczego w imprezce jest Kasia Węsierska? A w piątki i soboty od dwudziestej trzeciej jest imprezka in de mix. Niczym się ona nie rużni od zwykłej imprezki tylko tyle, że nie ma prowadzących.
@Paulina Pirowski i Pawełek prowadzą w Esce sieciowej, we wszystkich dużych, czyli: Łódź, Poznań, śląsk, trójmiasto i wrocław są lokalne ekipy. Kasia węsierska wyrabia 300 procent normy, a impreska in the mix różni się, także playlistą.
Nie wiem, może ja się nie znam. Przypomniało mi się, że na wątku głosowym było jeszcze, że jak zmarł prezydent Gdańska Paweł Adamowicz to eska Trujmiasto puszczała coś specjalnego, czy miała jakiś specjalnny program.
No i nie słucham, proste. -- (paulinabuczynska98): A dla mnie się nie skończyła, nie wiem, co wy mcie do tych zmian, jak nie chcecie topo prostu nie słuchajcie.
Ta muzyka mi po prostu nie odpowiada, to mam do tego wszystkiego. Polskie radio się skończyło i te wszystkie grupy radiowe Time, Eurozet whatewer powinien trafić szlak, a koncesje wydawane tylko dla lokalnych nadawców. Jak ktośsię sprzeda, to zabierać.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Radio jak radio, każdy lubi co innego. Ja też esek i tympodobnych nie słucham raczej. W sumie, gdyby nie jingle, prowadzący i ewentualnie wiadomości lokalne, to trudno byłoby nie raz nawet poznać, to to za stacja, bo te komerchy to na jedno kopyto grają większość
Sygnatura:
Cis najzieleńszy jest zimą; ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.