Zaktualizował się Whats App pod windowsem, oczywiście musieli zjebać. Po pierwsze trzeba yło znowu się logować, a po drugie nie działa aktualnie dodatek do NVDA ze skrótami ułatwiającymi pracę. Znowu się tzreba naklikać żeby cokolwiek osiągnąć.
Jeśli to było do pierwszego posta to raczej to nie było pytanie bo ja tam nie widziałem znaku zapytania:) Do drugiego chyba nie bo tam nie było nic napisane o dodatku. Może tak wypadałoby się nauczyć korzystać z funkcji odpowiedz z cytatem? To nie jest trudne, a dużo ułatwia.
-- (Julitka): No to pisz do twórcy dodatku, nie tutaj. W sensie... to jest informacja, pytanie, ostrzeżenie czy co?
Masz nadal natywną aplikację Whatsapp? Nie wiem czy słyszałeś, ale ma jej nie być. Może masz już tą wersję webową?
-- (Numernabis): Zaktualizował się Whats App pod windowsem, oczywiście musieli zjebać. Po pierwsze trzeba yło znowu się logować, a po drugie nie działa aktualnie dodatek do NVDA ze skrótami ułatwiającymi pracę. Znowu się tzreba naklikać żeby cokolwiek osiągnąć.
Niestety tak. Jak nie tetryczę na webowe aplikacje, tak w tym przypadku to jest na prawdę krok wstecz. Bo obecna aplikacja na komputery jest całkiem sympatyczna.
I tak nie korzystałem wiele z Whatsappa więc ta zmiana przejdzie mi koło nosa, no ale fakt szkoda że tak robią. Ja nie psioczę na webowe aplikacje bo z konieczności muszę niektórych używać ale gdyby były dobre alternatywy uwp czy win32 to używałbym ich zamiast stron.
a ja tak, mam wyłączone aktualizowanie automatyczne aplikacji ze sklepu windows, więc nadal mam natywną aplikacje która działać nie przestaje i do puki działa to jej będę używać. Jeśli nie korzystacie z innych aplikacji z windows stora a macie natywną apkę, to wyłączcie automatyczne aktualizacje i nie odpalajcie sklepu, a jak przestanie wam działać, to wtedy zróbcie update ręcznie.
No i prawidłowo , ja też mam wyłączone automatyczne aktualizacje w storze i sobie ręcznie aktualizuję bo mam jako taką kontrolę nad tym co mi się aktualizuje i gdzie. A propos Whatsappa to ja podobnie robiłem z Messengerem, używałem natywnej appki tak długo jak się dało a potem jak przestała działać to powróciłem do strony. Niestety bo nie lubię interfaceów webowych ale to się lubi co się ma
Jak przyjdzie whatsapp web to wywalę to w kosmos. Nie mam tam prawie nikogo do komunikacji to siępoprzenosi na inne telegramy itp. AAle gdybym na whatsappie miał większą ilość kontaktów to bym się poważnie zastanawiał nad polubieniem się z tym interfaceem webowym.
Witajcie, mnie niestety zrobiła się akutalizacja whatsappa i mój błąd, że nie wyłączyłam sobie aktualizacji. Czy ma ktoś z was wersję poprzednią whatsappa na windows?