EltenLink

Nowa appka, Seeing Assistant Go

Back to inne

#81 balteam

No, ale chyba z kompasu korzystasz jak mówi ci, że masz iść np. w lewo, to on też to zbiera z kompasu, więc i tak korzystasz.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2025-05-07 14:27

#82 Julitka

Już to, mój drogi, dawno zrobiłam. I monitoruje troszkę za rzadko. A ja bym np. chciała oblukać, co mam na galerii Dworca Gdańskiego.
-- (papierek):
Julitka, najlepiej zainstaluj i sprawdź co i jak. Zajmie ci to chwilkę. Ale generalnie jest monitorowanie.

--

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2025-05-08 10:36

#83 zywek

Nie da się wypowiedzieć wszystkiego, co mijasz, bo żaden z komunikatów nie wygenerowałby się do końca.

Edited 2025-05-08 14:53

#84 papierek

Ustawienia, ustawienia zaawansowane, zakładka monitorowanie i ustaw na 5 sekund.
-- (Julitka):
Już to, mój drogi, dawno zrobiłam. I monitoruje troszkę za rzadko. A ja bym np. chciała oblukać, co mam na galerii Dworca Gdańskiego.
-- (papierek):
Julitka, najlepiej zainstaluj i sprawdź co i jak. Zajmie ci to chwilkę. Ale generalnie jest monitorowanie.

--

--

po co mi sygnatura?
2025-05-08 16:25

#85 papierek

Przy czym pamiętaj, że w budynkach, podziemiach nawigacja działa tak sobie o, bardzo średnio.

po co mi sygnatura?
2025-05-08 16:28

#86 Julitka

Tak tak, wiem. Chciałam tak bardzo orintacyjnie.
-- (papierek):
Przy czym pamiętaj, że w budynkach, podziemiach nawigacja działa tak sobie o, bardzo średnio.

--

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2025-05-08 17:50