Nowa appka, Seeing Assistant Go
Back to inne#81 balteam
No, ale chyba z kompasu korzystasz jak mówi ci, że masz iść np. w lewo, to on też to zbiera z kompasu, więc i tak korzystasz.
#82 Julitka
Już to, mój drogi, dawno zrobiłam. I monitoruje troszkę za rzadko. A ja bym np. chciała oblukać, co mam na galerii Dworca Gdańskiego.
-- (papierek):
Julitka, najlepiej zainstaluj i sprawdź co i jak. Zajmie ci to chwilkę. Ale generalnie jest monitorowanie.
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#83 zywek
Nie da się wypowiedzieć wszystkiego, co mijasz, bo żaden z komunikatów nie wygenerowałby się do końca.
#84 papierek
Ustawienia, ustawienia zaawansowane, zakładka monitorowanie i ustaw na 5 sekund.
-- (Julitka):
Już to, mój drogi, dawno zrobiłam. I monitoruje troszkę za rzadko. A ja bym np. chciała oblukać, co mam na galerii Dworca Gdańskiego.
-- (papierek):
Julitka, najlepiej zainstaluj i sprawdź co i jak. Zajmie ci to chwilkę. Ale generalnie jest monitorowanie.
--
--
#85 papierek
Przy czym pamiętaj, że w budynkach, podziemiach nawigacja działa tak sobie o, bardzo średnio.
#86 Julitka
Tak tak, wiem. Chciałam tak bardzo orintacyjnie.
-- (papierek):
Przy czym pamiętaj, że w budynkach, podziemiach nawigacja działa tak sobie o, bardzo średnio.
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.