The road to rage
Back to Gry audio (dyskusja ogólna)#201 LordKiller Archived
@dashekmdn Twój nick przypomina mi jakiegoś takiego mecha np.
Napierdalacz 3000.
9 many
9:9
Prowokacja, magnetyzm i agonia, gdy przeciwnik zagra stronnika lub stronnik zaatakuje tę kartę, ta karta unika obrażeń i zapierdala go.
Agonia: Zapierdol wszystkich wrogich stronników.
#202 Adasadula
xd
#203 LordKiller Archived
Jak coś, to to była nawiązanie do gry hearthstone, (jakby ktoś niewiedział.)
#204 daszekmdn
Piękne.
#205 LordKiller Archived
Gdyby dało się tworzyć własne karty i bym ci taką stworzyć to grałbyś?
#206 LordKiller Archived
Ja napewno bym grał.xd
#207 daszekmdn
Ja tak średnio w HS-a ogólnie xD
#208 LordKiller Archived
Ja grałem dużo, ale ten komputer zasrany mi laguje i tak się gra laguje, że masakra i poprostu bardzo bym chciał, ale nie mogę.
#209 Adasadula
Aale offtop :D. Poza tym po wczorajszym wperrrdolu myślę że jeszcze musiał bym się podćwiczyć, mimo tego wolał bym grać na starej V, tylko że już nima chyba bezpiecznego miejsca z którego można by to zaciągnąć razem z starym serwerem.
#210 LordKiller Archived
Ja też muszę podćwiczyć.
#211 Adasadula
Dachu jest na nas zbyt mocny xd, jak chcesz to możemy się tera ponapieprzać :P
-- (LordKiller):
Ja też muszę podćwiczyć.
--
#212 LordKiller Archived
no to prawda.
Dobra zamykam real worlda bo i tak muszę czekać 1 dzień żeby mi bronie kupili moje żebym mógł kupić tą sa miliard kasy. Więc dobra, zaraz wchodzę tam.
#213 Zuza
@Lord, w Hs to ja mogę xd
klienta.
#214 daszekmdn
Adula, daj mi pół godziny. Odgracę szafkę. Nie wszystko stracone myślę. Przypomniałęm sobie coś. Dolar dolarem a życie życiem i backup backupem.
#215 Adasadula
Ej, ja może taki pomysł wysunę, bo z takim umawianiem się na granie jest dużo bordelu, może poprostu jakąś grupę wiadomościową by ogarnąć?
#216 daszekmdn
Shit, nie mam jednak tego, też już tu była wersja ultimate.
#217 Adasadula
Wiem :(, kiedyś komuś to wystawiałeś ale chyba bez serwera, a chyba na tym by nie działało, na ag nima, chociaz jestem na 90%pewien że kiedyś to jeszcze gdzieś widziałem, jeszcze kiedyś była ta leprza wersja masona, ją bym tesz przygarnął
-- (daszekmdn):
Shit, nie mam jednak tego, też już tu była wersja ultimate.
--
#218 daszekmdn
Tej fajnej wersji z 2015 14 nie ma, ale jest chociaż to
https://agarchive.net/games/talon/the%20road%20to%20rage%20offline.7z
#219 daszekmdn
Generalnie tragedia z tym dyskiem do teraz kurrwa nie mogę odżałować. :/ raz człowiek pobrałcośod kogoś na szybko, bo się śpieszył i wszystko poszło. Dysk też, ale odzyskałem, ino wszystke exe wyleciały od strzała bo nie ufałem.
#220 Adasadula
will not work with current multiplayer servers.