1 likes
Nie Tomecki, odkryłem aplikację która nagrywa przez symulowanie połączenia BT, ale nazwy nie pomnę. Dam potem
Wiedziałam, że spece coś wymyślą. Będę wdzięczna jeśli zostaną uruchomione ośrodki w mózgu mojego poprzednikaodpowiedzialne za pamięć. Obiecuję na piśmie, że mojego poprzednika w żadnej sytuacji nie nagram! Uśmiech
Dziękuję Bardzo. Tylko jakoś w praktyce nie umiem tego zastosować. Apkę zainstalowałam, a nie mogę znaleźć przycisku do nagrywania.
Twój pech.
--Cytat (magmar):
Dziękuję Bardzo. Tylko jakoś w praktyce nie umiem tego zastosować. Apkę zainstalowałam, a nie mogę znaleźć przycisku do nagrywania.
--Koniec cytatu
--Cytat (magmar):
--Koniec cytatu
Czy ktoś ten program testował? Przycisk znalazłam, ale nagrywa tak samo jak w Acr czyli z zewnętrznego mikrofonu. Żeby rozmówca był względnie dobrze nagrany musi być telefon usawiony na tryb głośnomówiący. Co do pecha. Panie Łysy Cóż tak dla poznania drogą empiryczną z całego serca życzę, żeby choć w jednej sytuacji Pan doszeł do wniosku, że przydałoby się nagranie rozmowy. Np. rozmowa z niekompetentnym lub nieuczciwym konsultantem. Wtedy pogadamy.
Nie mam zwyczaju rozmawiać z nieuczciwymi konsultantami. Gdy wyczuwam jakiś wałek to kończę rozmowę i tyle. I nie kupuję żadnych śmieci, które telemarketerzy mają w zwyczaju wciskać.
Z tego co mi świta w głowie to kiedyś na tyflopodcast była audycjia jakieś aplikacji do nagrywania rozmów.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Nawet kilka aplikacji było prezenttowane. Co z tego kiedy najnowszy android jest niekompatybilny z tymi aplikacjami
A co zrobić, żeby podpiąć rejestrator do telefonu i nagrywać, że tak powiem po kablu? Proszę o krótką instrukcję co gdzie należy wpiąć. Pozdrawiam
1 likes
Zależy jak to jest. Generalnie można wpinać Aux do komputera i tak zgrywać, ale nie wiem czy jest sens. Można też rejestrator podpiąć takim kablem Aux do telefonu, ale co do tego to nie wiem czy to będzie działało jak należy
Na pewno da się nagrać w ten sposób rozmówcę przez podpięcie zwykłego kabelka mini jack do wejścia liniowego rejestreatora ze słuchawkowego w smartfonie. Żeby nagrać również ciebie to chyba będzie większy problem, bo tutaj trzebaby jakieś kombinacje wyczyniać ale hm...
A tak z ciekawości, nie da się czegoś osiągnąć via ADB?
A tak z ciekawości, nie da się czegoś osiągnąć via ADB?