Cześć. Dla mnie klimat i dźwięki tego tytułu były faktycznie jakieś lekko dziwne i akcja była faktycznie bliżej jakiegoś miasta niewiadomo z jakiej pory dnia albo roku akcji. To na pewno nie mafia, ani ojciec chrzestny. Ona też była od rockstara i nie wiem, czy nie wyszła albo pomiędzy 3 i vicecity. Zapomniałem nazwy i nie mogę znaleźć jakiegoś zestawienia, które dałoby mi coś do myślenia na ten temat. Mam nadzieję, że to od nich i nie chcę tu kłamać. Aha driver też wykluczam. Jak ktoś kojaży jeszcze jakieś podobne produkcje to zapodajcie tytuły, może po jakichś filmikach coś się znajdzie.
bardziej strzelanka. Nie doszedłem hyba do momentu strzelniczego, ale coś jakby mi się kojaży, że byłem w jakimś dziwnym miejscu i te samochody dla mnie też jakoś dziwnie chodziły. Może jednak to nie Rockstar, ale na pewno wykluczcie Drivera od 2 do Driv3er. Ja jednak zostaję przy tamtym studiu. Jeżeli oprucz Cyberpunka znacie jeszcze takie gtapodobne klimaty to podrzudźcie jeszcze jakieś tytuły. Czy oprucz Infogrames i EA ktoś coś na podobiznę robił?