EltenLink

#1 johnson

Cześć. Dla mnie klimat i dźwięki tego tytułu były faktycznie jakieś lekko dziwne i akcja była faktycznie bliżej jakiegoś miasta niewiadomo z jakiej pory dnia albo roku akcji. To na pewno nie mafia, ani ojciec chrzestny. Ona też była od rockstara i nie wiem, czy nie wyszła albo pomiędzy 3 i vicecity. Zapomniałem nazwy i nie mogę znaleźć jakiegoś zestawienia, które dałoby mi coś do myślenia na ten temat. Mam nadzieję, że to od nich i nie chcę tu kłamać. Aha driver też wykluczam. Jak ktoś kojaży jeszcze jakieś podobne produkcje to zapodajcie tytuły, może po jakichś filmikach coś się znajdzie.

2025-01-14 17:20

#2 krzywy

Strzelanka, wyścigówka?

2025-01-31 11:32

#3 krzywy

Bo mam może pomysł

2025-01-31 11:32

#4 johnson

bardziej strzelanka. Nie doszedłem hyba do momentu strzelniczego, ale coś jakby mi się kojaży, że byłem w jakimś dziwnym miejscu i te samochody dla mnie też jakoś dziwnie chodziły. Może jednak to nie Rockstar, ale na pewno wykluczcie Drivera od 2 do Driv3er. Ja jednak zostaję przy tamtym studiu. Jeżeli oprucz Cyberpunka znacie jeszcze takie gtapodobne klimaty to podrzudźcie jeszcze jakieś tytuły. Czy oprucz Infogrames i EA ktoś coś na podobiznę robił?

2025-01-31 16:42