Integracja Eltenowiczów

Księga zażaleń

Started by Zuzler 1847 posts last post 2 hours ago Page 92 of 93

Dzięki. Tylko nie wiem, jak ugryźć te dialogi.
Give me a sign.

#1822 Edited

Może tak szkolni - o czym mają być, co ma z nich wyniknąć?

Znowu nie mogę spać. Echh jak zasnę za chwilę to będzie cudownie. Wczoraj czwarta, dzisiaj nie wiem która. Masakraaaaaaa.
marzenia się spełniają.

Mam to samo. Niedawno skończyłem dłubać przy kodzie takiego jednego programu, i teraz leżę z nadzieją, że zasnę. Ale w cuda, to ja raczej nie wierzę.

A ja tam wstałem dopiero :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

ee, mogłeś napisać, że niedawno skończyłeś jeść, nie niszcz swojej legendy .

-- (djdenismusic):
Mam to samo. Niedawno skończyłem dłubać przy kodzie takiego jednego programu, i teraz leżę z nadzieją, że zasnę. Ale w cuda, to ja raczej nie wierzę.
--
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Kiedy jest trudno i nie ma się wsparcia, a tylko wyrzuty, to jest serio ciężko.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Muszę odwiedzić lekarza medycyny pracy, bo ważność badań mi się kończy, ale jest to bez sensu, bo i tak nie przedłużą mi umowy, więc po cholerę im badania na 2 tygodnie? Czy ten durny kodeks pracy musi być tak skonstruowany?
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

A już wiesz, że ci nie przedłużą?
Ostatnio też odwiedzałam.

-- (Kat):
Muszę odwiedzić lekarza medycyny pracy, bo ważność badań mi się kończy, ale jest to bez sensu, bo i tak nie przedłużą mi umowy, więc po cholerę im badania na 2 tygodnie? Czy ten durny kodeks pracy musi być tak skonstruowany?
--
Große Operndiva?

Bolą mnie pleeecyyy! Niestety, to nie pierwszy raz. Powodem pewnie jest tym razem to, że musiałam się wczoraj srogo pogimnastykować z rękami z tyłu, żeby zapiąć 10 ciasnych staników.

Oficjalnie nie, ale 3 lata mijają i na stówkę nie przedłużą. Zresztą nie jestem pierwszą osobą, która po tych 3 latach idzie na zieloną trawkę, a wiadomo, że chodzi o to, żeby nie dać umowy na stałę, ot i cała polityka firmy.
-- (skrzypenka):

-- (Kat):
--
--
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

Taaa, wiem, te firmy niestety tak działają.

-- (Kat):
Oficjalnie nie, ale 3 lata mijają i na stówkę nie przedłużą. Zresztą nie jestem pierwszą osobą, która po tych 3 latach idzie na zieloną trawkę, a wiadomo, że chodzi o to, żeby nie dać umowy na stałę, ot i cała polityka firmy.
-- (skrzypenka):

-- (Kat):
--
--
--
Große Operndiva?

#1833 Edited

A czasem robią tak, ze umowa kończy się 31, a oni dają kolejną, ale od 2, żeby znowu móc przez 3 lata kombinować. Przerabialliśmy w rodzinie.

Człowiek wie, co i jak chce zaśpiewać, ale czysto to nie brzmi i ludzkie struny głosowe stawiają barierę nie do przejścia. Wkurwia mnie to.
Senter San

A mnie wkurwia to, ze dostałam kartkę, którą muszę odczytać. Be my eyes nie działa tak, jak powinno, chat gtp mi nie odczytuje, a seeing ai też nie. To po chuj mamy tyle aplikacji, skoro wszystkie są do dupy?
Große Operndiva?

#1836 1 like

I to jest odpowiedź na stwierdzenia typu "dziś niewidomy to praktycznie nie jest niepełnosprawny, bo wszystko ogarnia przy pomocy technologii wspierających" :D

#1837 1 like

@Zuzler, i nie potrzebuje renty i żadnych świadczeń, tylko dupę ruszyć i do roboty.

#1838 1 like

Ani asysty, bo przecież byłoby to bezsensowne mnożenie bytów

I jest tak zajebisty, że nawet brajla nie potrzebuje. Da radę, bo jest tak zajebisty :P

Nie zajebisty, tylko ma technologię, która jest zajebista, a jak tylko ruszy tę leniwą dupę, żeby się nauczyć z niej dobrze korzystać, to oczywiście, że sobie da radę ze wszystkim.