1 likes
Oo kurde, masakra! Jeszcze w takie upały... To pranie to Wam tam chyba wypączkuje. :(
To te upały. :( Postaraj się wypić jakieś elektrolity albo chociaż szklankę letniej (nie zimnej) wody z solą, najlepiej kłodawską, ew. chimalajską - powinno trochę pomóc. Albo może masz jakiś magnez, to łyknij do obiadu.
Oczywiście skonsultuj to z kimś, ale w takiej sytuacji mi to pomaga.
-- (Kuba12565):
Totalnie się nie wyspałem, jestem osłabiony.
--
Oczywiście skonsultuj to z kimś, ale w takiej sytuacji mi to pomaga.
-- (Kuba12565):
Totalnie się nie wyspałem, jestem osłabiony.
--
1 likes
Najchętniej to bym biegała po domu całkowicie goła, ale byłoby to jednak niewygodne, więc muszę się męczyć w bieliźnie.
Och, biedna. Oby jak najszybciej wróciła woda. <3
-- (Monte):
Normalnie muszę się pożalić, bo to powód do zażaleń jak żaden inny. Nie ma u mnie wody. W ogóle. Nic. Ani kropli w żadnym kranie. Nie mamy w czym się umyć. Na szczęście woda do picia jeszcze się znalazła. No i w pralce zabrakło nam wody. Pranie nie zdążyło nam się uprać.
--
-- (Monte):
Normalnie muszę się pożalić, bo to powód do zażaleń jak żaden inny. Nie ma u mnie wody. W ogóle. Nic. Ani kropli w żadnym kranie. Nie mamy w czym się umyć. Na szczęście woda do picia jeszcze się znalazła. No i w pralce zabrakło nam wody. Pranie nie zdążyło nam się uprać.
--
Najchętniej to bym jakieś męskie stringi ubrał albo jakąś indiańską przepaskę, ale nie mam XD-- (Zuzler):
Najchętniej to bym biegała po domu całkowicie goła, ale byłoby to jednak niewygodne, więc muszę się męczyć w bieliźnie.
--
Hahhhaha. :D
-- (MarOlk):
Najchętniej to bym jakieś męskie stringi ubrał albo jakąś indiańską przepaskę, ale nie mam XD-- (Zuzler):
--
--
-- (MarOlk):
--
--
Poza tym żona z teściową na działce się smażą, a ja w domu siedzę, ale za to w lodóweczce zimne, zimniutkie, pyszne, pyszniutkie piwko :D
Edited
2 likes
A tak, niewygodne, kurde. Nie lubię, jak mi anatomia lata na wszystkie strony. :P
czemu nie smażysz się z nimi? :)
-- (MarOlk):
Poza tym żona z teściową na działce się smażą, a ja w domu siedzę, ale za to w lodóweczce zimne, zimniutkie, pyszne, pyszniutkie piwko :D
--
-- (MarOlk):
--
Hahhhahahahhaha, wygrałaś dziś wszystko tym wpisem. Anatomia na wszystkie strony. Haahhhahaha, nieee mooogeee. :) :D
-- (Zuzler):
A tak, niewygodne, kurde. Nie lubię, jak mi anatomia lata na wszystkie strony. :P
--
-- (Zuzler):
--
Musiałem do sklepu jechać z kuzynem, a z powrotem na działkę było nie po drodze.
-- (skrzypenka):
-- (MarOlk):
--
--
-- (skrzypenka):
-- (MarOlk):
--
--